Tarçınlı Armut Tatlısı Tarifi - Tarçınlı Armut Tatlısı Yapılışı |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tarçınlı Armut Tatlısı Tarifi - Tarçınlı Armut Tatlısı YapılışıTarçınlı Armut Tatlısı Tarifi - Tarçınlı Armut Tatlısı Yapılışı - Tarçınlı Armut Tatlısı Nasıl Yapılır? Malzemeler : 1 litre süt 1s u btoz şeker 2 çorba kmısır nişastası 1 çorba kpirinç unu 1 pvanilya Üzeri için: 6 adet armut 1 su btoz şeker 4 adet karanfil Yarım limon Toz tarçın Hazırlanışı : Kreması için tencereye 1 litre sütü alın Sütün üzerine 1 su bardağı toz şeker2 çorba kmısır nişastası1 çorba kpirinç unu ve 1 paket vanilya ilave edin Sürekli karıştırarak kremayı pişirin Çok yoğun olmayan bir krema elde edeceksiniz Kremayı servis kabının altına yaydıktan sonra ilk sıcaklığı çıkana kadar bekleyin Armutları soyduktan sonra 2’ye bölerek çekirdek yataklarını çıkarın Daha sonra tencereye iç kısmı alta gelecek şekilde yerleştirin Armutların üzerine yarım limon suyu sıkınÜzerine 1 su bardağı toz şekeraz miktarda su ve 4 adet karanfil ilave edip armutları pişirin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|