Jöleli Tart Tarifi - Jöleli Tart Yapılışı |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Jöleli Tart Tarifi - Jöleli Tart YapılışıJöleli Tart Tarifi - Jöleli Tart Yapılışı - Jöleli Tart Nasıl Yapılır? MALZEMELER: * 25 çay bardağı pandispanya unu * 2 yumurta * 1 çay bardağı hindistancevizi * 3 yemek kaşığı oda sıcaklığında su * 1 paket çilekli jöle (bitkisel olanlardan) * 3 tane kivi * 2 tane muz YAPILIŞI: 1 Pandispanya ununu yumurtaları hindistancevizini ve suyu mikserde 7-8 dakika çırpın 2 26 cm çapındaki yağladığınız kelepçeli kalıba hamuru boşaltıp üzerini düzeltin 3 150 derecei önceden ısınmış fırında 25-30 dakika pişirin 4 Jöleyi tarifine göre hazırlayın 5 dakika dinlendirin 5 Meyveleri doğrayın ve jöleyle karıştırın Yine 5 dakika dinlendirin 6 Ilıyan pandispanyanın üzerine jöleyi boşaltıp buzdolabına alın En az 2 saat dinlendirip servis edin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|