Tarçınlı Yağsız Revani Tarifi - Tarçınlı Yağsız Revani Yapılışı |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tarçınlı Yağsız Revani Tarifi - Tarçınlı Yağsız Revani YapılışıTarçınlı Yağsız Revani Tarifi - Tarçınlı Yağsız Revani Yapılışı - Tarçınlı Yağsız Revani Nasıl Yapılır? MALZEMELER: 2 yumurta 1 bardak şeker 1 bardak irmik 1 bardak yoğurt 1 paket kabartma tozu aldığı kadar un 2 tatlı kaşığı tarçın ŞERBET:2/5 bardak şeker 3 bardak su YAPILIŞI: yumurta ve şekeri çırpıp kalan malzemeyide ekliyoruz kek hamurundan birazcık daha katı olacak şekilde hazırladığımız hamuru yağlanmış tepsiye döküp 180 derecede kızarana kadar pişiriyoruz daha önceden hazırlayıp ılıttığımız şerbeti tatlımıza döküyoruz anında yenmeye hazır afiyet olsun |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|