![]() |
Lütfen Okuyun..! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lütfen Okuyun..!Estağfirullah estağfirullah Hadis'i kudside ALLAH Teâlâ buyuruyor ki " Ey Adem oğlu, sen benden ümitli bulundukça, senden meydana gelen günahları her ne olursa olsun mağfiret ederim ![]() Ey Adem oğlu, senin günahların gök yüzünü ihata edecek dereceyi bulsa da, benden mağfiret dilesen, seni mağfiret ederim ![]() Ey Adem oğlu, bütün yer dolusu günahlarla gelip de hiçbir şerik koşmayarak huzuruma çıksan, ben seni yer dolusu mağfiretle karşılarım ![]() ARKADAŞLAR, GÜN İÇERİSİNDE BİLEREK BİLMEYEREK GÜNAHLAR İŞLEMEKTEYİZ ![]() ![]() RABBİMİZİN BİZİ AFFETMESİ İÇİN BUYRUN İSTİĞFARA ![]() ![]() ESTAĞFİRULLAH ESTAĞFİRULLAH ESTAĞFİRULLAH ______________________________-_____ Şüphesiz Allah ve melekleri peygambere çok salavat getirirler ![]() (AHZÂP SURESİ 56 ![]() Peygamberimiz üzerine ömürde 1 defa salavat getirmek farzdır ![]() ![]() Hadis: "Kıyamet günü insanların bana en yakın olanları üzerime en çok salavat getirenlerdir" Hadis: "Kim benim üzerime 1 salavat getirirse Allah onun üzerine 10 salavat getirir ![]() ![]() ![]() Essalâtu vesselâmu aleyke Yâ Rasûlallâh Tüm Mü'minlerin şefeatçisi ol yaa ResulAllah ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|