Yasabır Çekin:) Ben Denedim Kendimde |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yasabır Çekin:) Ben Denedim KendimdeKADIN- ![]() ERKEK- Söylesene! KADIN- Acelen varsa söylemiyim ![]() ERKEK- Acelem yok ama çikicam, söyle KADIN- Söyle söyle diyip üstüme gelme ![]() ERKEK- Ya niye üstüne geliyim Bisey söylemiycek miydin?KADIN- Yok bisey yok Ne söylicem ki sana?ERKEK- Yanlis anladim demek ki Çikiyom ben o zaman![]() KADIN- Çik sen, çik Hep kaç!ERKEK- Yok kaçirmam otobüsü bugün Bak daha onbes dakka var![]() KADIN- Altinda kalirsin insallah! ERKEK- Ne? KADIN- Bisey söylicem demistim Ama beni dinliycek zamanin yok tabii![]() ERKEK- E sen ne söyliyim ki demedin mi? KADIN- Git, tamam git! ERKEK- Hey allahim! Ben gene yanlis anladim o zaman Söyle,dinliyom![]() KADIN- Heeeee! Bes dakka kalmis otobüsün kalkmasina Söyle söyle diyip![]() ERKEK- Euzübillahiminnnn ![]() KADIN- Ne? ERKEK- Yok bisey Söylicen mi?KADIN- Söyliyim de bir an önce kaç dimi? Vaktini aliyom Arkadaslari özlemislerdir seni![]() ERKEK- Hayatim, hergün görüyorlar beni Niye özlesinler?KADIN- Özlerler Onlari can kulagiyla dinlersin çünkü Nedense ise giderken çok neseli oluyorsun Ne bekliyorsa seni orda![]() ERKEK- Bi dolu is bekliyo Ne beklicek ki?KADIN- Biliyorum o isleri Iki ayakli, boyali, parfümlü isler![]() ERKEK- Yok artik, daha neler! Senin sinirlerin bozuk galiba ![]() KADIN- Evet bozuk Sabahtan beri pesinden kosuyoruz, bisey söylicez diye![]() ERKEK- Söyle diyom ben de sabahtan beri ![]() KADIN- Sorun da bu zaten Söyle diyosun söylüyorum, sus diyorsun susuyorum Benim söz hakkim mi var bu evde?ERKEK- Güzel karicim niye olmasin! Ya, ben sana ne zaman sus dedim ki? KADIN- Bi de deseydin Konusmaya da hakkim olmasin Su televizyon benden degerlidir bu evde![]() ERKEK- Yok artik o kadar da degil, iyice abarttin Senin canin sıkkın anladim![]() KADIN- Ne? O kadar da degil mi? ERKEK- Degil tabii ![]() KADIN- Yani ona yakin Anladim Avukata gidiyorum![]() ERKEK- Ne? - KADIN-Avukata gidiyorum Bu is biter Hüüüüüüü! ! ![]() ![]() ERKEK- Ya, ne dedim ki ben simdi? KADIN- Allahim bi de soruyo Hemen gidiyorum![]() ERKEK- Nereye? KADIN- Bi telefunkenden degerli olmadigim bu evden gidiyorum ![]() ERKEK- Hey allahim Her lafi tersten anlamak zorunda misin?KADIN- yuh! ERKEK- Hayir güzelim Yani herseyi yanlis anliyorsun, onu söylüyorum![]() KADIN- Hayvan ![]() ERKEK- Peki tamam Agzimdan kaçti, özür dilerim![]() ERKEK- Sustuuum ![]() KADIN- Susma! ERKEK- Ne? Nasi?KADIN- Susma! Bisey söyle, kaçma Sus, konu kapansin Git isine mutlu mutlu Hayat devam etsin Yok öyle![]() ERKEK- Tamaaam konusalim Ise gitmiyom o zaman![]() KADIN- Naaparsan yap Ben gidiyorum![]() ERKEK- Nereye? KADIN- Odama ![]() ERKEK- Eeeee? KADIN- Ne istiyorsun? ERKEK- Konusmak ![]() KADIN- Günaydiiiin! ERKEK- Eveeet, heh he! KADIN- ![]() ERKEK- Yaa dur! saka yaptim Ortam yumusasin diye Aglama ya!KADIN- Hüüüüüü! Üzme sen kendini benim için![]() ERKEK- Kimin için üzcem, karim diil misin? KADIN- Olmaz olaydim ![]() ERKEK- Tatlim Büyütüyorsun ama![]() KADIN- Ne? ERKEK- Biraz abartmiyor musun? KADIN- Ben mi? ERKEK- ! ?KADIN- Ben mi ha! Ben mi? Ben mi büyütüyorum? Topluyorum ![]() ERKEK- Ne? KADIN- Hemen esyalarimi topluyorum ![]() ERKEK- Saçmalama! KADIN- Birak kolumu, biraaak! Zorba herif ![]() ERKEK- Tamam Dokunmuyorum Ama gitme, konusalim![]() KADIN- Uzak dur! Polisi ararim ![]() ERKEK- Yok artik Hirsiz miyim ben?KADIN- Evet, hirsizsin Hayatimi, yasama sevincimi çaldin![]() ERKEK- !KADIN- Söylicek bisey bulamadin Dilini mi yuttun?ERKEK- Bütün bunlari ne zaman yaptigimi düsünüyorum ![]() KADIN- Beyimiz kavga istiyor galiba! ERKEK- Hayir ama ![]() KADIN- Tamam Kavga istiyosan, kavga ederiz Noolcaksa olsun![]() ERKEK- !KADIN- Gülücek bisey görmüyorum ben durumumuzda Evliligimiz atirdiyor![]() ERKEK- !KADIN- Siritma! Yemin ederim Avukati aricam![]() ERKEK- Istersen ara ama ![]() KADIN- Peki, hemen çeviriyorum ![]() ERKEK- Nisantasi'ndan gidelim ![]() KADIN- Senin gelmene gerek yok Ben taksiyle giderim![]() ERKEK- Ben de geliyim Hem su uzun deri cekete de bakariz![]() KADIN- Hiii? ! ! Sen nerden biliyorsun o ceketi? ERKEK- Ajandana not almisin bugün bana söylemek için Orda gördüm Simdi aklima geldi![]() KADIN- E evet Sey!ERKEK- Ben de arayip ayirttirdim ![]() KADIN- Inanmiyorum ![]() ERKEK- Giderken aliriz ![]() KADIN- Nereye? ERKEK- Avukata ![]() KADIN- Eee evet![]() ERKEK- Ya da istersen bugün gitmeyelim avukata Direk ceketi almaya gidelim![]() KADIN- Aaaa eeeeee olur![]() ERKEK- Hayatim? KADIN- Efendim? ERKEK- Sen bana ne söylicektin? KADIN- Bosveeeer |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|