![]() |
Dial-Up Hikayeleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dial-Up HikayeleriSiyah ekran çıktı efendim ![]() ![]() ![]() - Yazın kullanıcı adınızı ![]() - Yazdım ![]() - Parolanızı da girin ![]() - Tamam ![]() - Garip karakterler akmaya başladığında klavyeden F7'ye basın ![]() - Elimle mi? - Eee, siz bilirsiniz ![]() - Ben bir iMac kullanıcısıyım ![]() - Buyrun hanımefendi, sorun neydi? - Benim CD sürücümden içeri sinek girdi ![]() - Anlayamadım efendim ![]() - iMac'ime sinek kaçti ![]() - Peki ben telefondan ne yapabilirim sizce? - Ama görüyorum, yürüyor içerde ![]() - Böcek ilacı falan sıkın isterseniz ![]() ![]() ![]() - Bir şey olmaz mı? - Bilmem, aslında biz iMac'e destek vermiyoruz pek, PC olsaydı yardımcı olabilirdim - Benim büyük bir sorunum var, siz acaba eve hizmet veriyor musunuz? - Eeoo, hayır? Burdan yardımcı olmaya çalısayım ![]() ![]() ![]() - Ben internete girmeye çalışınca bilgisayardan acayip sesler geliyor ![]() - Ne yaptığınızda geliyor o sesler? - Bağlan diyorum, telefon sesi geliyor, sonra da cıyaklıyor ![]() - O modem sesidir efendim, o ses sizin modeminiz ve Türk ![]() kurulduğu ![]() ![]() ![]() - Yok yok, bozuk bu, siz iptal etmiyim diye öyle diyorsunuz ![]() ![]() ![]() - Fakat bu bir sorun değildir, bu herkesin bilgis ![]() ![]() ![]() - Ne yani, herkesin bilgisayarı gazi olan bebek gibi viyaklıyor mu, kimi kandırıyorsunuz Allah aşkına ![]() ![]() ![]() Dolandırıcılar ![]() ![]() ![]() - Efendim sizin modemler bana küfrediyor ![]() - Anlayamadım efendim ![]() - Bunda anlayamayacak ne var, resmen küfrediyorlar işte ![]() - Emin misiniz? - Buyrun dinleyin (telefonu çevirme sesi, çalan telefon sesi, peşinden ana avrat küfür) ![]() - Ee siz hangi numarayı aramıştınız bir kontrol edelim ![]() - 0 ![]() ![]() ![]() ![]() - Bu sizin numaranız mı? - Hayır, aradığım numara ![]() - Beyefendi, o bizim numaramız değil bir ev numarası ![]() - Ben 10 gündür bu numaradan bağlanmaya çalışıyorum ama ![]() ![]() ![]() - O zaman doğaldır küfretmesi ![]() - Benim sayfalarım gelmiyor ![]() - Şu an yurtdışı çıkışımızı sağlayan uydudan kaynaklanan bir sorun var efendim ![]() - Bir ilgileniverseydiniz siz ![]() - Şey, uydu uzayda efendim ![]() - Haa, tamam o zaman ![]() - Benim kredi kartımdan para çekilmiş ![]() - Aylık hesap mıydi? - Evet ![]() - O zaman her ay başında para çekilir efendim ![]() - Hani sınırsızdı lan bu ![]() ![]() ![]() - iyi akşamlar, bilmem ne net ![]() - iyi akşamlar birader, ben tam olarak 26 dakika 36 saniyedir internete bağlıyım ve haalaaaa hiçbir şey gelmiyor, daha ne kadar beklemem lazım acaba? (sinirli bir ton) - Gelmiyor derken sayfalar mı açılmıyor beyfendi? - Hayır kardeşim, hiçbir şey olmuyor ![]() 27 dakika 53 saniye oldu, hâlâ yok ![]() - Internet explorer'i açtınız mı beyfendi? - Nasıl yani? - Himm beyfendi, Internet'e girdikten sonra Internet explorer ya da Netscape programını çalıştırarak web sayfalarını gezmeye başlamanız lazım ![]() - Alala, Internet'e girince kendi bağlamıyor yani ![]() - Sanırım makinam kilitlendi ![]() - Şimdi söyle yapalım, ctrl-alt-delete ![]() - Hepsine aynı anda mı? - Evet ![]() - Ama parmaklarım yetmiyor? - Bakın önce ctrl'ye sol elinizin baş parmağıyla, sonra sağ elinizin baş parmağıyla alt-gr'ye, sonra da sağ elin işaret parmağıyla delete tuşuna basıyorsunuz ![]() - Ctrl'ye bastım, alt tuşuna da şimdi ![]() - Delete'e basıcaksınız ![]() - Ctrl'den elimi çekeyim mi? - Hayır efendim ![]() - Peki alt-gr'den? - Hayır efendim dedim ya, hepsine aynı anda basıyo olmanız gerekiyor ![]() - Daha kolay bir yolu yok mu? - Var efendim, makinada reset yazan yere basın ![]() - Nerede o? - İsterseniz ctrl alt delete'i deneyelim, basmanız gerek, sadece bir tuş kaldı ![]() - Tamam fişini çektim ![]() - Peki ![]() ![]() ![]() - İyi aksamlar ![]() - İyisi falan kalmadı beyfendi! Sinirden köpürüyorum, derhal iptal edin hesabımı! - Buyrun, problem nedir hanımefendi? - Bakın, birkaç gündür sizden aldığım paketle Internet'e giriyorum, bu arada arkadaşlarım sürekli telefonumun meşgul olduğundan şikâyet ediyorlar, önceleri anlayamadım, sonra saatlere bakınca, ne zaman sizin hesabınızı kullansam telefonumun meşgul olduğunu anladım!!! - Bu çok doğal hanımefendi, çünkü modeminiz telefonunuzu kullanıyor bağlantıyı sağlayabilmek için, bizimle bir ilgisi yok bunun, bütün bağlantılarda aynı şey olur, hatta olması gereken de budur ![]() - Yok kardeşim yok, siz benim Internet'te olmamdan faydalanıp telefon hattımı kullanıyosunuz ![]() - Öyle bir şey teknik olarak mümkün değil zaten hanımefendi, lütf ![]() ![]() ![]() - İptal edin dedim, sorun çıkarmadan iptal edin, ben de bu işi büyütmeden kapatıyım, yoksa kötü olacak sizin için ![]() - Hanımefendi siz bilirsiniz, fakat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|