![]() |
Anneler Herseyı Bılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anneler Herseyı BılırANNELER HERSEYI BILIR Hasan annesini aksam yemegine davet etmis ![]() Yemek sirasinda anne hep Hasan'in ev arkadasinin ne kadar cekici oldugunu dusunmeden edememis ![]() Yemek boyunca ogluyla kiz arasinda neler oldugu konusunda meraktan cildiriyormus ![]() Bunu farkeden Hasan ?Annecigim Ayse ile aramizda inan hicbir sey yok ![]() ![]() Bir hafta kadar sonra Ayse Hasan'a sormus: - Annenin yemege geldigi geceden beri corba kepcesini bir turlu bulamiyorum ![]() Nerde oldugu konusunda bir fikrin var mi? Sence annen almis olabilir mi?? Hasan cevap vermis: -"Aldigini sanmiyorum ama bir e-mail gonderip ona sorayim" ve annesine soyle yazmis: -"Annecigim, sana aldin demiyorum, almadin da demiyorum ama gercek su ki bize yemege geldiginden beri corba kepcesi kayip" Bir kac saat sonra annesinden soyle bir e-mail gelmis: -"Sevgili oglum, sana Ayse ile yatiyorsun ya da yatmiyorsun demiyorum ![]() Ama gercek su ki eger o kendi yataginda uyuyor olsaydi simdiye kadar corba kepcesini coktan bulmus olmaliydi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|