![]() |
Asker Mektubu :D |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asker Mektubu :DSevgili Hakkuş, Mektubunu aldım ![]() o denli üzücüydü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() de sana yapmadığı kalmamış ![]() ![]() Sana inanıyorum dostum ![]() gibi o herif asker ocağına yakışmayan sadistin teki ![]() ![]() ![]() ağzına kötü söz almazdın ![]() varsa içinden sövdüğüne göre gerçekten çok sinirlenmişsin ![]() ![]() Ben de olsam ondan nefret ederdim ![]() ![]() Neden ayırım yapıp en ağır işleri sana yaptırıyor ki??? ![]() ![]() başında, sorumluluklarının bilincinde olan insana böyle davranmak için çok adi birisi olmalı ![]() ![]() vatan borcu bu ![]() ![]() ![]() vazifeni yerine getirmelisin ![]() ![]() Beni de mektupsuz burakma ![]() ![]() Çavuş iti okursa bir de mektuplar için dayak yersin sonra ![]() Özlemle gözlerinden öperim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __dostun recai__ Ulan Recai İ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben sana ne zaman mektup yazdım da o allahın belası mektubu gönderdin?? Mektuplarımızın okunduğunu bildiğin için bu adiliği yaptın di mi köpek?? Senin yüzünden gül gibi çavuşumun bana yapmadığı kalmadı ![]() ![]() ![]() ![]() bir hafta da hapis cezası yedimçavuş beni bölüğün önüne çıkarıp "KARŞINIZDA ORDUMUZUN EN ŞEREFSİZ ASKERİ DURUYOR ![]() dedi ![]() şakalarından biri olduğuna inandıramadım ![]() yazma ![]() ![]() ![]() Zaten, ilk izne gelişimde ellerini un ufak edeceğim ![]() alamayacaksın ![]() sürünmeni dilerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __hakan__ Merhaba Hakkuş, Yanında olamadığım, sorunlarını ve acılarını paylaşamadığım için kahroluyorum ![]() Mektuplarını okudukça içim kan ağlıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Vay sadist vay ![]() ![]() ![]() ![]() yetki vermemeli ![]() ![]() ![]() ![]() diyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adama askerliği bitirtmezler vallahi ![]() ![]() ![]() ![]() gelir geçer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __Kardeşin Recai__ Recai denen Hayvan, Lan sana hayvan demek iltifat, hayvanlara hakaret olur, oğlum sen çıldırdın mı? Çavuş fıttırdı ![]() ![]() ![]() ![]() "yazmadım konutanım ![]() ![]() Ah ulan eşşoğlueşşek yaktın beni ![]() ![]() ![]() ![]() Her gece tuttuğum 8-5 nöbetleri, günde yalnız başıma tam teçhizat 20km koşu, iki çuval ıspanak ayıklamak imanımı gevretiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Şakanın çıkacak suyu muyu kalmadı ![]() ![]() izne gelirsem kendine kaçacak delik ara ![]() ![]() Allah belanı versin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __hakan__ Hakkuş'cuğum, Yooo, yazdıklarına inanamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() şerefsiz çavuşun sana yaptıklatını insan yapmaz ![]() sana çektirdiği? Yani afedersin ama insan sokaktaki uyuz ite bile daha iyi, daha merhametli davranır ![]() yoksa görevden mi kaytarıyorsun? Eninde sonunda ikiniz de bu vatanın evladısınız ![]() ![]() ![]() Ne diyeyim hakkuş? Sabredeceksin ![]() ![]() Seni de seviyor olmalı ki çavuş gibi bir namussuzu başına bela diye salmış __Candostun Recai__ Recai Soysuzu stop! Sayende askerliğim bitmeyecek stop! ![]() ![]() ![]() ![]() geliyorum stop! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|