![]() |
Testtttttt :)) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Testtttttt :))Bir gün küçük Thomas, öğretmenine giderek dersten sonra kendisiyle görüşmek istediğini söyledi ![]() Sorun nedir Thomas ? Ben bu sınıfın düzeyine göre fazla zekiyim ![]() istiyorum ![]() ![]() ![]() Söyle bakalım Thomas: 3X4 --Oniki Peki 6X6 --Otuzaltı Müdür bey Japonya'nın başkenti --Tokyo Ve test birbuçuk saat sürdü, Thomas hiç hata yapmadı ![]() ![]() ![]() Bayan öğretmen sorulara başladı: İneklerde dört tane, ben de iki tane olan nedir ? --Bacaklar öğretmenim ![]() Doğru; senin pantalonunun içinde olup, benim pantalonumun içinde olmayan nedir ? Müdür bu soruya çok şaşırır ![]() ![]() ![]() ![]() - Cepler öğretmenim ![]() Kadınların tüylerinin en kıvırcık olduğu yer neresidir ![]() Velet tereddütsüz yanıt verdi: --Afrika'dır öğretmenim ![]() Yumuşak olup, kadınların ellerinde sertleşen nedir ? Müdür gözleri faltaşı gibi açılmış tam konuşacakken Thomas yanıtladı: --Tırnak cilası ![]() Peki ![]() ![]() ![]() Müdür kulaklarına inanamıyordu ![]() ![]() ![]() --Yatak öğretmenim ![]() Vücudumun en nemli yeri neresidir ? --Dil öğretmenim ![]() Nefes nefese kalan Müdür test'i bitirmeye karar verdi ve - Değil bir üst sınıfa, ben bunu doğrudan Üniversiteye göndereceğim ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|