![]() |
Falci |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() FalciOlay 1999 yazında gerçekleşmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"falına bakmamı ister misin?" Ben bu lafın bana söylenmediğini düşünerek tostumu yemeğe devam ederken ![]() -"falına bakmamı ister misin?" Bunun üzerine dayanamayıp arkamı döndüm ![]() ![]() -"falına bakmamı ister misin?" Ben de üzerimde neden olduğunu bilmediğim o bir anlık şaşkınlığı atarak hızlı bir şekilde “hayır” diyerek arkamı döndüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -falına bakıcam! Ben de sanki bu bir oyunmuşçasına; "-niye"dedim ![]() Kadın buz gibi donuk sesiyle “-çünkü az önce istediğini söyledin” dedi ![]() Az önce kaynağını bilmediğim o -irkilme sebebim- gibi görünen kadın bana bir anda çekici gelmeye başladı ![]() ![]() Kadın hiç duraksamadan yanıma oturdu ve kafasını yere doğru eğerek bana sağ elimi uzatmamı söyledi ![]() ![]() “Sakın ha yanlış elini uzatmak gibi haylazca bir şey yapma ![]() İşte o an kendimi felç olmuş gibi hissettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Bir kağıt alacaksın ve bu seni büyük bir topluluğun içine sokak, 3 gün içerisinde çok sevdiğin iki insanı kaybedeceksin ![]() ![]() ![]() ![]() Olayın hikaye kısmını geçerek size o hafta olan olaylardan bahsedeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇÜNKÜ O GÜNDEN SONRA SAĞ ELİMDEKİ KOKU HİÇ ÇIKMADI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntıdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|