Bir Liste Yap.....

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Liste Yap.....

Bir liste yap bana

Benim için,,, senin listeni

Bir liste hazırla Yaz alt alta; yaptıklarını düşünerek, bugüne kadar

De ki: “Sen olmasaydın, şunu yapmazdım!

Ben olmasaydım yapmayacağın şeylerin listesini sırala alt alta veya eğer ben olmasaydım hayatında, bu şekilde yapmayacağın şeyleri sırala Ben olduğum için yaptıklarını/yapmadıklarını görmüş ol

Önce kendin için yap bunu, bana gösteremesen bile!

Ya da bir kendin için yap, bir de benim için Ayrı ayrı

Bunlar, bencilliğin ve sencilliğin listesidir,,, ama daha da derini; bizcilliğin!

Mühimdir;

Sadece zihnimizde kalsa bile

De ki: “Sen olmasaydın hayatımda, şu işi bu şekilde yapmazdım; sen olduğun için o şekilde yaptım Sen olduğun için filan yere gitmekten vazgeçtim Sen burada olduğun için yanında kalmayı seçtim Sen hayatımda olduğun için

Listelerin birinde beni kandırabilirsin emin ol, ve rahat ol; hatta kandırmaya çalışmanı da dilerim

Ama kendi listen, yutulmuş jiletler gibidir; kırmızı izler bırakır zamanla, içinin yollarında!

Sevmek; ateşi tutmaya benzer

Sevmek; ateşi yutmaya benzer; yutmazsan, elinde tutamazsın!

Hadi Bir liste yap bana; ve kendin oku!

Sendeki değerim işte budur!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com