![]() |
Ben Hiç Sana Doyamadımki... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Hiç Sana Doyamadımki...Özlenmedigimi bile bile özlemek ![]() ![]() ![]() Gözlerin gelince aklıma, gözlerini görünce gözlerimde kör olurum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sen her yalvarıslarımın sonunda ucurum gözlerinde beni bogarak,gülümseyislerinle beni aglatarak,kulaklarıma "gidiyorum gül bakıslım" diye fısılda*****,kulaklarımdan asla cıkmayacak olan bir sesle,ellerinle kaLbimi yerinden söküp alarak gidersin ![]() Sen giderken bir yıkıntı bırakırsın ardında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen dönerken,senden önce kokun geLr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bakısLarın,ucurum gözLerin gözLerime;kadife sesin kuLakLarıma;güLümseyisLerin dudakLarıma;eLLerin eLLerime;kokun burnuma;sen kaLbime geLirsin ![]() ![]() ve gitmeden önce beni bogarsın ucurumlarında,kuLagıma fısıLdarsın gidiyorum diye ![]() ![]() ![]() ![]() gidersin ![]() ![]() ![]() ![]() sen hic bende kalmadın ki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|