Aşk Nedir Usta? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk Nedir Usta?Usta bana aşkı anlat nedir aşk Duygusal insanları kobay seçen doğaüstü bir güçmü Kalp yasalarında hükmü en ağırlaştırılmış suçmu En çok tek taraflı yaşanıldığındamı cellada dönüşür Yoksa kimlik ayırt etmeksizin vicdanlaramı üşüşür ![]() Usta bana aşkı anlat nedir aşkYaşamın hiç bir evresinde çözümlenememiş bir matematik sorusumu Yoksa yalnızların kendini avuttuğu bir hayat kuruntusumu Hep kötülerin yanındamı en önde saf tutar Yoksa iyilerin savaşındada bulunurmu ![]() ![]() Usta bana aşkı anlat nedir aşk Uyku tutmaz gecelermi yare söylenemeyen hecelermi En zehirli dikenimidir hayatın yoksa en güzel meyvesimi Yada boşuna kürek çektiğimiz bir hayal denizimi Ben anlayamadım usta ne olur sen anlat bana… Usta bence aşk şairlerin uydurduğu koskoca bir yalandı ![]() ![]() Ve korkarımki leyla mecnuna kainatın en büyük kazığını attı |
|
Aşk Nedir Usta? |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk Nedir Usta?Yada boşuna kürek çektiğimiz bir hayal denizimi Ben anlayamadım usta ne olur sen anlat bana… kim kime kazık atıyor bilmiyorum ama tek bildigim askın ne oldugunu anlayan halen yok sanırım tabi Gerçek Ask ayrı onun dili yoktur gerçek aşkı yaşayanlar dilsiz dir Lal dır sadece yasarlar yaşadıklarının ask oldugunu bile bilmeden askı anlayan beri gelsin Emegine yüregine salgık paylasım için Teşşekkürler ![]() ![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|