![]() |
Aşk Acısı...! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Acısı...!Zamanında SanaLda Tanışan İki genç ßeraber OLmaya başLarLar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - aŞk aCıSı ![]() ![]() ![]() Kız: Canım Ne Yapıyorsun Erkek: Sana Ne içiyorum oturuyorum ŞArkı dinliyorum sana Ne? demiş Kız ağLa*****: - Aşkım seni Çok seviyoırum Senden Vazgeçemiyorum demiş ![]() ![]() ![]() ![]() sonra Erkek gülmüş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra Ertesi Gün Olmuş Kız deLikanlıyı aramış we özür diLemiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonra Aradan Baya bir zman geçmiş we kız İkinci Defa AyrıLmak istemiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama genç Hergece içiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genç çok Kıskançlık yapıp kız arakdaşını Deli etmiş we En sonunda Kız arkadaşı ![]() ![]() ![]() - bu Bardağı Taşıran son DamLaydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() we bir daha görüşmemişler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni seviyorum dedim ama Sen beni dinlemedin ben seni Kıskanıyorm sana tapıyorum dedim Ama yine dinLemedin sana zarar gelmesini istemiyorum dedim zarar gelmez dedin Ben seni sıkmıyorum sadece düşünceLerimi istekLerimi söyLedim ama Sen Bana beni sıkıyorsun dedin ![]() ![]() ![]() ![]() Al İşte Bundan sonra senin ne hayatının bir Parçası Olacam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() demiş we SiLahı Çekerek Kendini vurmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|