~~Öğrendimki~~ |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
~~Öğrendimki~~Öğrendimki Kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsiniz Kendinizi sevilecek insan yapabilirsinz, Gerisini karsi tarafa birakırsınız Ögrendim ki Güveni gelistirmek yıllar aliyor, Yikmak bir dakika Ögrendim ki Hayatinda nelere sahip oldugun degil Kiminle oldugun önemli Ögrendim ki Sevimlilik yaparak 15 dakika kazanmak mümkün Ama sonrasi için bir seyler bilmek gerekli Ögrendim ki Kendini en iyilerle kıyaslamak değil Kendi en iyinle kıyaslamak sonuç getirir Ögrendim ki İnsanların başına ne geldiği değil O durumda ne yaptıkları önemli Ögrendim ki Ne kadar küçük dilimlersen dilimle Her işin iki yüzü var Ögrendim ki Olmak istediğim insan olabilmem Çok vakit alıyor Ögrendim ki Karsilik vermek Düşünmekten çok daha basit Ögrendim ki Bütün sevdiklerinle iyi ayrilaman gerek Hangisi son görüşme olacak bilemiyorsun Ögrendim ki Bittim dedigin andan itibaren Pilinin bitmesine daha çok var Ögrendim ki Sen tepkilerini kontrol edemezsen Tepkilerin hayatini kontrol eder Ögrendim ki Kahraman dediğimiz insanlar Bir şey yapilmasi gerektiğinde Yapilmasi gerekeni sartlar ne olursa olsun yapanlar Ögrendim ki Affetmeyi öğrenmek deneyerek oluyor Ögrendim ki Bazı insanlar sizi çok seviyor Ama bunu nasıl göstereceğini bilmiyor Ögrendim ki Ne kadar ilgi ve ihtimam gösterseniz bile Bazıları hiç karsilik vermiyor Ögrendim ki Para ucuz bir başari Ögrendim ki En iyi arkadasla SIKICI an olmaz Ögrendim ki Düştüğün anda seni tekmeleyecegini düşündüklerinden bazıları Kaldırmak için elini uzatir Öğrendim ki Kimseyi bir daha sevmemek kimseyede kolay kolay güvenmemek |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|