![]() |
Biri Babalar Günü, Biri Gittiğin Gündü : ( |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biri Babalar Günü, Biri Gittiğin Gündü : (İşte bir babalar günü daha sensiz geçiyor Sensiz,yanlız ömrümden ![]() ![]() bir bilsen nasıl hasretim sana,sana ve gül kokuna ![]() bir bilsen ne acı şu yokluğun,ne acıdır bu zamansız ayrılıklar ![]() Yokluğunda neler çektim bir bilsen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vuruyor beni taa derinlerden bir yerden ![]() bir çocuk ağlıyor içimde sessiz hıçkırıklara boğulmuş, o her akşam pencerede gelmeni bekleyen çocuk ![]() ![]() Kokuna hasret,sesine hasret,sana hasret her yanım ![]() ![]() Alışılmıyor bu acıya, hergün biraz daha yakıyor yüreğimi sessiz gidişin,sessiz,kimsesiz,öksüz gidişin ![]() ![]() İki damla yaş saklarım gözlerimde,dökülürler onlarda her babalar günü ve 07 mayis ta ![]() ![]() Bir bilsen nasıl hasretim sana, sana ve gül kokuna Bir gece rüyamda gördüm elin değdi saçıma,tam 2 ay yeti bana ![]() ![]() ![]() Bir hasretin sonrasıydı gidişin sicak bir yaz günüydü ![]() ![]() Bir hastahane kapısında öğrendim gittiğini ![]() ![]() Çöktüm basamaklarına ![]() ![]() ![]() yaş dökülmedi gözlerimden dökülemedi ![]() ![]() Ah bir bilsen nasıl hasretim sana, sana ve o gül kokuna İki damla yaş birikir gözlerimde ve dökülür işte ![]() ![]() ![]() ![]() Biri babalar günü biri gittiğin gündü ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|