Sensizligin İlk Sabahi.... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sensizligin İlk Sabahi....Sensizliğin İlk Sabahı Bu sabah hüzünlüyüm, dokunsalar ağlarım ![]() Kalbim acılarla dolu, yokluğunun ilk sabahında ![]() Unutmuşum saatleri, zamanlar durmuş senin için ![]() Gidişine sabahlar bile isyan etti ![]() ![]() ![]() Sensiz güneşler bile doğmuyor, gözlerimde ![]() Zaman acımasız, zaman hain ![]() ![]() ![]() Bir sözünle güneşler batırmışsın, sabahlarımda ![]() Atmış gitmişsin beni bir köşeye ![]() Yokluğun bana doyar, ben yokluğuna susamışım ![]() Aklıma geldiğinde yudum yudum tükenirim ![]() Yokluğunun ilk sabahında ![]() ![]() Bir gün gelir bende çekip giderim sevginden ![]() Ama ozamana kadar bin kere ölürüm ![]() Bin kere dar ağacına asarım duygularımı ![]() Ama yinede fayda vermez, isyan ederim kaderime ![]() Dudaklarım boykot etmiş adını , zamansız ![]() Matemini dalga dalga yazarım gecelerime ![]() Gözlerim seni ağlar, ellerim seni yazar ![]() Ben çeker giderim hayatından, sen kalırsın o şehirde ![]() O şehirde insanlar çabuk unutulur, çabuk biter sevgiler ![]() İçeceğim yokluğuna , bu gece nöbet nöbet ![]() Lanet olsun bu karşılıksız sevdalarıma ![]() Lanet olsun beni hiç sevmemişliğine ![]() ![]() ![]() Benim olmayacağını bilerek yazacağım ![]() Ve benim hiç olmadığına içeceğim ![]() Vaad edeceğim bir şey yok sana benden başka ![]() Ama sen beni anlamadın istemedin asla ![]() ![]() Uzaklarda ışık var ama senin ışığına benzemez ![]() Öyle bir ateş yaktın ki bende yazmakla bitmez ![]() Sen beni aramazsın, özlemezsin biliyorum ![]() Ben seni esen yellerden bile soruyorum ![]() ![]() Öyle bir şarkı olsa ki seni anlatmasa ![]() Öyle bir şiir olsa ki seni yazmasa ![]() Öyle bir gün olsa ki senle doğmasa ![]() Çeylan gözlüm, yokluğunun ilk sabahında ![]() Sana hasretim sarılmasa ![]() Fikret Malkoç Şiirin Görselliği İçin http://www yazgulu com/siirler/sensizligin php
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|