Burası Çin Hemşerim!!! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Burası Çin Hemşerim!!!Burası Çin Hemşerim!!![/b] Hep bize ait sanırdım şu deyimi ![]() ![]() ![]() BURASI TÜRKİYE KARDEŞŞİM!!!Guangzhou Fuarından dönüyorduk ![]() ![]() ![]() Havaalanına geldik![]() ![]() Hong konga uçacağız ve oradan da transit olarak Tayvana geçeceğiz![]() ![]() ![]() 4 kişilik bir grubuz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Havaalanında acaip bir kalabalık ve maalesef insanlar balık istifi gibi sıralanmış ![]() ![]() Sıra bize geldi en sonunda![]() ![]() ![]() Bana görevli dönerek, Siz uçamazsınız![]() ![]() ![]() ![]() demez mi? Neden? Çünkü biletinizi okeyletmemişsiniz![]() ![]() ![]() İyi ama biz 4 kişiyiz diğer 3 arkadaş nasıl oluyor da uçabiliyor da ben uçamıyorum aynı grubun içinde herşeyi beraber ayarladığımız halde?- Burası Çin!!! demez mi görevli??? Ellem ettik kallem ettik maalesef uçağa bir türlü binemedim ![]() ![]() ![]() Arkadaşlarımı Tayvana uçakla yolladım ve Shenzhene bir taksi kiralayarak geçtim![]() ![]() Gece geç vakitte Hong Kong sınırını geçerek orada 2 gün boyu arkadaşları beklemek zorunda kaldım![]() Burası ÇİNNN Kardeşşimmmm!!! |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|