![]() |
Rabbim. Ne Olur Affet.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rabbim. Ne Olur Affet..Blirimki her çaldığımda açılan ebedi olarak çalabileceğim ve girebileceğim tek kapı Senin kapındır ![]() ![]() ![]() ![]() Bilirimki istediğim herşeyi verebilecek olan Sensin ![]() ![]() ![]() Bilirimki gözyaşlarımı silen bir insan olsada sildiren Sensin ![]() ![]() Bilrimki yanlız bırakmıyacak olan Sensin Bilirimki tek ve ebedi dostta Sensin Blirimki hatalarımla beni sevende Sensin Rabbim canım Allahım lütfen beni kulluğunda daim kıl Rabbim seni bilmeyi ve yaşamayı nasib et Rabbim sana layık bir kul eyle Rabbim dostuna dost eyle Rabbim ben bilmiyorum sen bilirsin istemediğin hallerimi üzerimden al Rabbim nasıl bir kul olmamı istiyorsan beni öyle bir kul eyle Rabbim ben hatalıyım hatalarımı affeyle Rabbim sapıtacak gücü verme ne olur Rabbin bir an bile beni şeytenın ve nefsimin eline bırakma Rabbim hatalarımı Settar ismin hürmetine ört Rabbim güzel Allahım rahmetine muhtacım Rabbim yalvarıyorum sana lütfen beni bağışla ve mümin olarak yaşayıp şehid olrak ölmeyi nasib eyle Sen nekadarda güzel ve nakadar merhametlisin Şükürler olsun ki Sana bizi Habibine ümmet eyledin Habibin hürmetine Rabbim duamı kabul eyle ![]() ![]() ![]() Dualarımızı kabul eyle |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|