Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çekildiğini, görmek, hesaba, hesap, rüyâda

Hesap ,Rüyada Hesaba Çekildiğini Görmek

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hesap ,Rüyada Hesaba Çekildiğini Görmek






Rüyada ölü için görülen hesap, o ölünün azapta olmasına yorumlanır Eğer bir kimse bir iş yahut bir mahsül üzerine kolay bir şekilde hesaba çekilse, kendisi de yolcu ise, yolculuktan fayda görmesine ve vatanına sağ salim dönmesine işarettir Kendi nefsiyle hesaplaştığını gören kimse tövbe ederek Allah'a (CC) döner Hesaba çekildiğini ve kolayca hesap verdiğini gören kimsenin hanımı dindar sahila ve kendisine şefkatlidir Çetin bir şekilde hesaba çekildiğini gören kimse, hüsran ve ziyana uğrar Rüyada bir ölü için hesap görüldüğünü görmek, o ölünün ahiret leminde azapta olduğuna işarettir Rüyada kendi nefsi ile hesaplaştığını görmek, tevbeye, yüce Allah'a dönmeye ve dinde salha dellet eder Rüyada hesaba çekildiğini ve kolayca hesap verdiğini görmek, zevcenin dindar ve sliha ve kendisine şefkatli olmasına dellet eder Rüyada çetin bir şekilde hesaba çekildiğini görmek, hüsran ve ziyan ile tbir olunur

H-Yorum (0)
HESAP,Rüyada hesaba çekildiğini görmek

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.