![]() |
Eti Ateşe Yaklaştırmayın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eti Ateşe YaklaştırmayınEti ateşe yaklaştırmayın Konya - Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Kalkınma Vakfınca hazırlanan broşürde, kanserojenlerin oluşmaması için mangal ateşi ile pişirilen et arasında 15 santimetre mesafe bırakılması isteniyor ![]() AB destekli Gıda Tüketicisini Koruma ve Bilinçlendirme Projesi kapsamında Tarımsal Kalkınma Vakfı Konya Temsilciliğince bastırılan ''Güvenli Gıda'' konulu broşürde, sağlıklı yemek pişirme ve hijyenle ilgili önemli noktalara dikkat çekiliyor ![]() Uygun pişirme sayesinde ise gıda zehirlenmesine yol açan zararlı mikropların öldürüleceği vurgulanan broşürde, şu bilgilere yer veriliyor: ''Et ve et ürünleri, yumurta ve kanatlı etlerini iyice pişirmek önemlidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|