|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
düşünceler, hakkındaki, için, iyidir, johnsonkitap, kötü, olan, steven, şey |
![]() |
Kötü Olan Her Şey Sizin İçin İyidir - Steven Johnson**Kitap Hakkındaki Düşünceler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kötü Olan Her Şey Sizin İçin İyidir - Steven Johnson**Kitap Hakkındaki DüşüncelerBen bu mektubu imzalar iken, henüz genel seçimler yapılmamış idi ![]() ![]() ![]() Ben orta, lise ve üniversite tahsilimi Fransız okullarında yaptım ![]() ![]() ![]() Her konuda bir karar vermeden önce acaba deyip, şüphe edip,araştırıp, karşı görüşler var ise inceleyip sonra karar vermeyi öğretti ![]() Fransız Kültürü bana ? O diyor ki ? ? Kitap diyor ki? yerine ? Ben Diyorum ki? demeyi öğretti ![]() Elinizde özetini tuttuğunuz kitap, 2005 yılında yayınlandı ![]() ![]() Ama; Bu kitap hiçbir şeyi tek yönlü düşünmemek ve şartlanmamak üzerine bir kitap ![]() ? Everthing Bad is Good for You ? Modern pop kültürün aslında hiçte zannedildiği kadar zararlı olmadığını iddia ediyor ![]() Woody Allen?in ünlü filmi ? Sleeper? Uykucu?dan esinlenerek ve ?Uykucu Eğrisi? kavramına dayanarak Popüler Kültürün hatta yararlı bile olabileceğini savunuyor ![]() Geleneksel Kültürün Popüler Kültür?den daha aşağı olduğunu iddia etmesede bizi bir kez daha düşünmeye sevk ediyor ![]() Hani ters ve beklemediğimiz bazı sonuçlarla karşılaştığımızda çok sık ? Her şeyde bir hayır var ? deriz ya ![]() ![]() Zevk ile okuyacağınızı ümit ederim ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|