Engelli Vatandaşın Protez Sevinci |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Engelli Vatandaşın Protez SevinciYalova'nın Çiftlikköy ilçesinde yaşayan bedensel engelli Şemsettin Yavaş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın desteğiyle protez bacağa kavuştu ![]() 2001 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu iki bacağını kaybeden 40 yaşındaki Şemsettin Yavaş, kendisine protez bacak yaptırılması için Çiftlikköy Kaymakamlığı'na başvurdu ![]() Vatandaşın talebini değerlendiren Çiftlikköy Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla Yavaş'a protez bacak yaptırdı ![]() Yavaş'ı makamında kabul eden Çiftlikköy Kaymakamı Hüseyin İçten, “Tamamen vakıf imkanlarımızla engelli vatandaşımıza iki adet silikon protez bacak aldık Vakıfça muhtaç vatandaşlarımıza çeşitli medikal yardımlar yapıyoruz Umarım bu yaptığımız yardım da vatandaşımızın sıkıntılarını bir nebze olsun dindirebilir” dedi![]() Yavaş da 2001 yılından bu yana kullandığı protezleri son 8 aydır kullanamadığını belirterek, Kaymakam İçten'e teşekkür etti ![]() Daha önce kullandığı protezlerin sert olmaları nedeniyle uzun süreli kullanıma uygun olmadığını anlatan Yavaş, “Protezlerim 8 ay önce kullanılmaz hale geldi ve bu yüzden eve hapsoldum Hiçbir şekilde dışarı çıkamadım Eksik olmasın Kaymakamlık bana sahip çıktı, çok önemli bir yardımda bulundu Bu silikon protezler benim için bulunmaz bir nimet 3 gündür yeni protezlerimi kullanıyorum ve oldukça rahatım” diye konuştu![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|