Üniversiteyi İnternetten Okuyun.! / 15 Mart |
08-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Üniversiteyi İnternetten Okuyun.! / 15 MartÜniversiteyi internetten okuyun! İnternetten uluslararası paralı eğitimin kapısı açıldı Anadolu Üniversitesi (AÜ) ile New York Empire State College (ESC) arasında geçen yıl ücretsiz olarak deneme amaçlı başlatılan online eğitim paralı oluyor Bu yıl İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi (İİBF) 3 ve 4 öğrencilerinin sistemden ücretli olarak yararlanabilecekleri ifade edildi ESC öğretim elemanı Prof Dr Richard Bonnabea, deneme amaçlı online eğitim çerçevesinde AÜ İİBF İngilizce İşletme Bölümü öğrencileri arasından 12 başarılı öğrencinin internet üzerinden ABD'deki ESC'nin derslerine canlı katılarak ders alma imkanı bulduğunu böyledi AÜ öğrencilerinin ESC'de dönem başına 4 dersten toplam 8 ders alabileceğini belirten Bonnabea, "Online sistem üzerinden yapılan eğitim sayesinde öğrencilerin uluslararası alanda iletişim kurması mümkün oluyor Yüzyüze iletişim söz konusu olmasa da öğrencilerin geleceği açısından oldukça önemli bir deneyim" dedi Bonnabea, AÜ İİBF 3 ve 4 sınıf öğrencilerinin kredi başına 250 dolar ödeyerek mayıs ve temmuz dönemlerinde katılabileceği online eğitim için iyi derecede İngilizce bilmeleri ve İngilizce olarak aldıkları derslerin notlarının yüksek olması gerektiğini sözlerine ekledi |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|