Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2kısım, aöf, başlıyor, ekimde, kayıtlar

Aöf 2.Kısım Kayıtlar 26 Ekim'de Başlıyor

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aöf 2.Kısım Kayıtlar 26 Ekim'de Başlıyor

Anadolu Üniversitesinin (AÜ) uzaktan eğitim sistemi ile öğretim veren iktisat, işletme ve açık öğretim fakültelerine dikey geçiş, 2009 ÖSYS ek yerleştirme, ikinci üniversite, lisans öğrenimine hazırlık programından 3 sınıfa kayıt ve lisans tamamlama için internet başvuruları ve kayıt işlemleri 26 Ekim–25 Kasımda yapılacak

Öğrenci adayları internet başvuru işlemlerini aofkayitanadoluedutr adresli siteden, kayıt işlemlerini ise illerdeki Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) bürolarından olmak üzere iki aşamada yapacak Bu işlemler 26 Ekimde başlayacak 25 Kasım mesai saati bitiminde sona erecek

Adayların internet başvuru işlemi sonunda oluşturacakları internet başvuru belgesinin dökümü ve kayıt kılavuzunda açıklanan diğer kayıt belgeleriyle illerdeki AÖF bürolarında kayıt yaptırması gerekiyor

Bu tarihler arasında mazeretleri nedeniyle kayıt yaptıramayanlar 21, 23, 24, 25 Kasım 2009 tarihlerinde mazeret belgeleri ile bizzat veya yakınları aracılığıyla kayıt yaptırabilecek 25 Kasım’dan sonra mazeret beyan ederek kayıt yaptırmak isteyenlerin başvuruları kabul edilmeyecek ve kayıtları yapılmayacak 21 Kasım Cumartesi günü AÖF büroları kayıt işlemleri için açık olacak ve kayıt yapılabilecek

Öğrenci adayları internet başvuru ve kayıt kılavuzunu ise, internetteki aofkayitanadoluedutr adresinden veya AÖF bürolarından temin edebilecek

ANKA

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com