Rektörün Striprizden Haberi Yokmuş

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rektörün Striprizden Haberi Yokmuş

İTÜ Rektörü Prof Dr Faruk Karadoğan, bir ayakkabı firmasının İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Yabancı Diller Yüksekokulu’nda düzenlediği ve rezil görüntülere sahne olan geceden haberi olmadığını iddia etti

Rektör Prof Faruk Karadoğan, Vakit muhabirinin, “Bilim yuvasında böyle bir rezalet yaşanmasına siz mı izin verdiniz? Bu görüntülerin bir üniversitede yaşanması uygun mu?” şeklindeki sorusu üzerine, “Geceden haberim yok Sizden duyuyorum” dedi

Konunun gazetelerde işlendiğini, öğrencilerin düzenledikleri gösteride “Rektör defileyi evinde yap” pankartları açıldığı hatırlatılan rektör Karadoğan, “Gazeteleri okumadım Benim bilgim dahilinde herhangi bir firma üniversiteden izin almadı Konuyu inceleyeceğim” diyerek, üniversiteye ne kadar hakim olduğunu ortaya koydu

Katıldığı "Uluslararası Demiryolu Sempozyumu" esnasında Vakit muhabirinin soruları ile karşılaşan Rektör Karadoğan, bir ara muhabirin yanından ayrıldı Ancak, biraz sonra tekrar muhabirin yanına gelerek, “Hangi gazetelerde haber var? Hemen gidip bakayım Ben böyle bir şeye izin vermem” dedi

Vakit Muhabiri, “Efendim nasıl haberiniz olmaz, defile yapılalı 1 hafta oldu G-stringli bayanlar kamusal alanda erotik şovlar yaptı İçkili parti verildi Bugünkü gazetelerde de öğrencilerin protestosu vardı” şeklinde olayı özetlemesi üzerine Rektör, “Ben ne olup bitmiş hemen inceleteceğim, gidip gazetelere bakayım” demekle yetindi

Haber7

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com