Allahım Söz Verdim Yıllar Öncesinden.... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allahım Söz Verdim Yıllar Öncesinden....Allahım yıllardır ağlayan bu gözler seni hakkıyla göremedi ![]() Bu beden senin için eriyip gidemedi![]() ![]() ![]() Bu ruh sana hakkıyla bende olamadı![]() ![]() Affet Allahım;bu kulun sana hakkıyla secde edemedi![]() ![]() Allahım;kulluksuzluğumu nasıl anlatayım,Efendime (s a s) karşı yapamadığım ümmetliği nasıl yazayım![]() ![]() Allahım söz verdim yıllar öncesinden![]() ![]() Tutamadığım sözlerimden ötürü huzuruna nasıl geleyim![]() ![]() ? Allahım dertler çığ gibi üzerime geliyor![]() ![]() Kaçamıyorum![]() Sanki ayaklarım olduğu yerde donmuş gibi;koşamıyorum![]() Sanki ruhum yer ile gök arasında kalmış gibi kurtulamıyorum![]() ![]() Allahım ben yapamadığım kulluk için çocuklar gibi ağladıkça ağlıyorum![]() ![]() (alıntı)
|
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allahım Söz Verdim Yıllar Öncesinden....Yaşıma yaş bindi ![]() Şakaklarım karbeyaz düşlerle eridi![]() ![]() Yılların hüznü bu;bir türlü bitmedi![]() Allahım kulluk nedir bilemedim![]() Huzurunda hakkıyla boyun bükemedim![]() Adın üzere bir hayat yaşayıp adın üzere ölemedim![]() ![]() Allahım ruhumu sana tutsak edemedim![]() Samimiyetten uzak hallere düştüm![]() ![]() Bir anlık kalp çarpıntısını kulluk zannedip boş hayaller peşine düştüm![]() ![]() Allahım affet beni;benim gibi af isteyen herkesi![]() ![]() Sözlerim artık sükuta kaydı![]() ![]() Lügatimdeki kelimeler tek tek dibe vurdu![]() ![]() Kelimeler kifayetsiz,cümleler kelimesiz kaldı![]() Geriye ise bana pişmanlığım-geriye ise bana hüznüm kaldı![]() ![]() Affet Allahım;kurtuluşum affına kaldı![]() ![]() ![]() (alıntı)
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allahım Söz Verdim Yıllar Öncesinden....Allahım samimiyetten cüda hallere düşürme bizleri ![]() ![]() Herşeyin öncesinde bizlere samimiyet ve ihlas ver![]() Samimiyet olmayınca hiçbir şeyin anlamı olamaz![]() İhlas olmayınca kalp aşkından ağlayamaz![]() ![]() Allahım bizlere ihlas ve ihsan şuuru lütfeyle![]() ![]() Gece-gündüz an be an sizi zikredebilmeyi-sizi yad edebilmeyi bahşeyle![]() ![]() Allahım size yalvarıyoruz ki bizleri varlığınızdan bihaber durumlara düşürme![]() ![]() ![]() (alıntı)
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|