Komik Okuyun Anlayin:) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Komik Okuyun Anlayin:)İki arkadas yıllar sonra karşılaşır Birinin saç sakalı birbirine karışmış Gözlerinin feri sönmüş Bitkin halde![]() ![]() 'Bu ne hal' der öteki 'Sorma' diye dertli dertli baslar, bitkin olani ![]() ![]() 'Uyku sorunum var![]() ![]() ' 'Erken yat ![]() ![]() ' 'Sorun da orda basliyor zaten ![]() ![]() Saat sekizde uykum geliyor Yataga yatiyorum Hemen gozlerim kapaniyor Kapanir kapanmaz da kendimi koca bir TIR'in direksiyonunda buluyorum Zeytinburnu'nundan yükü sariyorum![]() ![]() Edirne![]() ![]() Gec Bulgaristan, Sofya'da mal indiriyorum Yeni mali yukluyorum, ayni hizla,gene Zeytinburnu'na geliyorum ki sabah olmus Tursu gibi kalkiyorum yataktan![]() ![]() Bu her gece boyle![]() ' 'Aaaa' der arkadasi ![]() ![]() 'Benim bir ruh doktoru arkadasim var Kartini vereyim Bir dene, belki faydasi olur![]() ![]() ' Adam doktora gider son bir umitle ![]() ![]() Doktor uzun uzun dinler![]() ![]() Sonra anlatir: 'Bu gece Zeytinburnu'ndan ciktiginda, Florya'daki Shell istasyonunda seni bekleyecegim, sorunu da cozecegim, merak etme ![]() ![]() ' Adamin pek akli basmaz ama, uykuya dalar dalmaz, mali yukleyip yola cikinca, Florya benzin istasyonunda doktora sahiden rastlamaz mi? Durdurur TIR'i ![]() Doktor yanina gelir![]() ![]() 'Tamam' der, 'Senin yolun bu kadar![]() ![]() Bundan otesi bana ait Hadi in![]() ![]() ' Adam TIR'dan iner ![]() Ondan sonra ve o gunden sonra, artik rahat rahat uyur, sagligina kavusur![]() ![]() Birkac hafta sonra, bu defa, uzun zamandir gormedigi baska bir arkadasina rastlar ![]() ![]() Bakar tipki kendi eski hali![]() ![]() Bitkin zavalli![]() ![]() 'Hayrola' der ![]() ![]() 'Vallahi uyku sorunum var' der, oteki ![]() ![]() 'Gece sekizde uykum geliyor Yatiyorum![]() Bes cilgin kadin![]() ![]() Sharon, Claudia, Cindy, Naomi, Laetitia!![]() Sabaha kadar nasil saldiriyorlar bana![]() ![]() adeta parçalıyorlar beni Yani keyifli de, bittim birader ![]() ![]() Bittim![]() ![]() Cildirmak üzereyim![]() ![]() ' 'Tesadüfe bak' der, bizimki ![]() ![]() 'Benim de benzeri bir sorunum vardi![]() ![]() Bir doktor tavsiye ettiler Gittim Bir seansta cozdu![]() ![]() Iste karti,bir de sen ugra![]() ![]() ' Bir hafta sonra iki arkadas tekrar karsilasir Bitkin adamin hali eskisinden beter 'Ne oldu yahu ![]() ![]() Gitmedin mi benim doktora' der, bizimki![]() ![]() 'Gittim ![]() ![]() Gitmez olur muyum?![]() Bu halimin sebebi o![]() ![]() Senin de, doktorunun da Allah belanızı versin ![]() ![]() ' 'Ne oldu yahu, anlatsana ![]() ![]() ' 'Daha ne olacak? ![]() Senin doktor benden kadınları aldı Altıma bir TIR verdi Her gece Florya - Sofya gidip geliyorum ![]() ![]() ![]() Temel askerligini yunan sınırında yapıyormuş ![]() Temel'in canı çok sıkılıyormuş ![]() Yunan'a bir ıslık çalmış elleriyle "Havacı mısın?" işareti yapmış,Yunan aldırmamış ![]() Bir ıslık çalmış elleriyle "Karacı mısın?" işareti yapmış, Yunan aldırmamış ![]() Bir ıslık daha çalmış "Denizci misin?" anlamında yüzme işareti yapmış, yunan aldırmamış ![]() Bir ıslık daha çalmış El haraketi yaparak "Topçu musun?" demiş, yunan aldırmamış![]() Bir ıslık daha çalmış "Gözcü müsün?" anlamında dürbün işareti yapmış, yunan aldırmamış ![]() Nöbetler degişmiş sıra yine Temel'le Yunan'a gelmiş ![]() Yunan'a hadi sınıra git demişler yunan da: - "Ben oraya gitmem Orada bir deli türk askeri var, bana hava kararınca yüzerek gelip sana bir koyacam gözlerin fırlayacak diyor![]() "Bir Amerikali, bir Ingiliz ve bir Irakli kahvede cay iciyorlar Amerikali cayini bitirince bardagi havaya firlatmis, silahini çıkarıp bardaga ates edip parcalamis: "Bizde bardaklar o kadar ucuzdur ki biz Amerika'da ayni bardakla iki kere cay icmeyiz" Ingiliz de bunun uzerine cayini bitirip bardagi havaya firlatmis ve ates ederek bardagi parcalamis: "Bizim Ingiliz kumsallarinda bardak yapacak cam icin o kadar cok kumsal vardir ki, ayni bardakla iki kere cay içmeyiz" Bunun uzerine Irakli da cayini bitirmis, bardagi havaya firlatmis, silahini cekip Amerikali ve Ingilizi vurup oldurmus -"Bagdat'ta bu Ingiliz ve Amerikalilardan o kadar cok var ki, biz ayni adamlarla oturup iki kere cay icmeyiz ![]() ![]() " R3p imi isterim |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|