Gerçek Kopya Diyalogları ;D |
08-22-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gerçek Kopya Diyalogları ;Dseliin Birinci sorunun cevabını versene -olmaz çalışsaydın -bak ver yoksa geçen gece bizim evde yaşadıklarımızı anlatırım herkese -allah belanı versin * * -mustafa 1 soruyu biliyonmu -bilmiyom -2 soruyu -bilmiyom -3 ile 4 ü -bilmiyom -o zaman ne bk yemeye benim önüme oturdun * * -ahmet kitabı ver şu soruların cevaplarını yazayım sen de benden yaz -tamam al -allah belanı versin ahmet yanlış kitabı getirmişsin * * -Veli kağıtları değişelim mi? -farketmez değişelim nasılsa ikimizinki de bomboş * * -aysun 1 sorunun cevabını söylesene -önce sen 3 ü söyle ondan sonra -pislik dur 3 ü selinden alayım -selin üç üç -tamam ama sen önce 2 yi söyle -yaz okuluna kalasıcalar * * -murat 5 soruyu söylesene -söylerim ama bi şartla -neymiş lan şartın -ayşeden ayrılacan -ırz düşmanı fırsatçı * * -yasin yaptın mı lan soruları -yok lan nerdee -olm dedim sana king oynarken molalarda çalışalım diye * * -vedat olm yaptınmı soruları -ben ve sorular? -olm sınavda kaybeden aşkta kazanırmı acaba? -hadi lan * * -sertaç olm ben soruları yapamadım gidiyom lan -nereye gidiyon olm -yaz okuluna nereye olacak * * -erdem 1 soruyu versene -yapamadım -2 yi ver ozaman -olm onuda yapamadım -3 ve 4 ü ver o zaman -onlarda yok -o zaman 200 milyon borç ver bana -ne alaka lan manyak -olm çıkışta yaz okulunun parasını yatırayım bari * * -kazıım -ne vaar? (yuksek sesle) -bk var alla alla * * -seyithan bir iki soru söyle -yapamadım -hangilerini yapamadın -hiçbirini -ulan bu soruların hiçbirini yapmadan nasıl her sınavdan 100 alıyon yalancı * * -damlaaaa Bugün çook güselsiin -yemezleer * * Caner bana da yazsana lan şu cevaplarıKalacam bak -Dur copy-paste yapalım +Siz ne yapıyorsunuz getirin kağıtları -Hocam vallah kopya çekmiyoruz +Kopya çekmiyosunuz zaten resmen fotokopi çekiyorsunuz * -ecem 5 soru -bursa -bursa die bi şık yok ki kızım -gerizekalı 'b' şıkkı 'b' -he o manada bursa * * -harun kağıtları değişek mi la -ben kağıda adımı yazdım artık olmaz -**** * * (pelin sıraya yazdığı kopyalardan yararlanmaktadır) -pelin 3 - -sınıfta kalcam bak - naparsan yap lan -hooocaaaamm pelin sıraya -sus allahın belası susss 'd' şıkkı -he şöle * * -Mahmut 5 soruyu göstersene -Hadi ordan sen beni topunla oynatmadıydın -Dersten sonra oynarsın -Tamam al yap * * -fırat kopya ver lan - -olm versene -vermem daha geçen sınavda aldığın kopyaları geri vermedin -fırat iyi misin olm * * -kopya veriym mi fırat -emrah iyi misin olm sen genelde kopya isterdin -tamam o zaman alışkanlıkları bozmayalım kopya ver sen -hay bu çenemi * * -filiz bi kere versene -emrah sınavdayız tenefüste kazan dairesine gel -kızım kopya istemiştim ama bu daha iyi oldu -tamam tamam al git başımdan -tenefüste s*******z Ayyy görüşürüz diycektim * -Burnumu tutarsam "B" , Alnımı kaşırsam "A" , Çenemi tutarsam "C" ,Ellerimi ovuşturursam "E" -Eee Ya seçenek "D" ise -O zaman sçtık |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|