Hayatımın Bedeli! |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Hayatımın Bedeli!Gece karanlığına gömüldü ![]() bense kendi yalnızlığıma![]() odamda ki ışık bile gecemi aydınlatmaya yetmiyor![]() sevgimi,özlemlerimi,hıncımı,hırsımı anlatmak istiyorum sana![]() Duygusuzluğumu bende kalmış duygu kırıntılarımla anlatmak istiyorum ama nafile ![]() ![]() anlatamıyorum![]() hissedemiyorum![]() seviyorum![]() seviyorum![]() seviyorum![]() ilk kez itiraf ediyorum ![]() sana![]() kendime![]() ve belkide son kez![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sadece bilmeni istiyorum ![]() umutsuzluğumu![]() ![]() yanlışlarımın bedelini ödüyorum ![]() ![]() fazlasıyla hemde![]() ![]() Kanatarak ![]() içimi acıtarak![]() fırtınalarla![]() şimşeklerle![]() bedenimle![]() beynimle![]() Umutsuzluğumu haykırıyorum sana ![]() ![]() ![]() Önemli olan beni duyman değil ![]() duymaman daha iyi aslında![]() ![]() ![]() ama duy![]() sende bil![]() gör canımın acısını![]() ![]() ama hissetme, çekme benim gibi![]() sana kıyamam ki![]() ![]() ![]() Benim yanlışım benim hatam ![]() ![]() ama hep birlikte ödüyoruz dimi?? nasıl kendim yaptıysam ööle de temizleyemedim bu yasak sevgiyi![]() sadece şunu bil![]() hayatım da geçmişe dair hiç bişi yok senden başka![]() ![]() Kalan tek anı sensin ![]() ve ööle de güzell,belki birazda hüzünlü bir anı olarak kalacaksın![]() kalbimin derinliklerinde![]() orda kal![]() kal ki daima benimle ol![]() Sen güçlüsün biliyorum ![]() ama ben senin kadar güçlü olamadım![]() ![]() yasağım bilinmeyene doğru son yolculuğuna çıktı ama ![]() sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() neyse sanırım bu kadar yeter![]() kafanı şişirdim yine dimi??? Aşkımmmm ![]() bunu bir tek sana yakıştırdım bende![]() bir tek senin üstünde güzel durdu![]() bir tek sen Hakettinn![]() ama ben sana söyleyebilmeyi Hakedemedim![]() ![]() ![]() Üzgünümmm![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#5 |
|
Gözyaşı
|
Kanatarak ![]() içimi acıtarak![]() fırtınalarla![]() şimşeklerle![]() bedenimle![]() beynimle![]() Umutsuzluğumu haykırıyorum sana ![]() ![]() ![]() teşekkürler bu cümleler çok güzel kurulmuş
| Görünüm Modları | |
|
|