Posta (Gazete) Dış Bağlantılar |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Posta (Gazete) Dış BağlantılarDış Bağlantılar Posta (gazete) resm sitesi Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı: Aydın Doğan * Yönetim Kurulu üyesi/Yürütme Komitesi Başkanı: Mehmet Ali Yalçındağ Yönetim Kurulu üyesi/Yürütme Komitesi Başkan Yardımcısı: Ertuğrul Özkök Diğer yönetim kurulu üyeleri: Soner Gedik * Ahmet Toksoy * Nuri Çolakoğlu * Barbaros Hayrettin Çağa * Cem Duna * Hubert Burda Dijital platformları D-Smart TV kanalları Kanal D Star TV CNN Türk TNT Cartoon Network Futbol Smart EuroFutbol Sports TV Dream TV Dream Türk TV Fix TV Mixx TV D Plus D Çocuk Max smart Yeşilçam Smart Smart Shopping TAY TV Teknoloji TV Movie Smart Movies 24 Pembe Smart Cool Smart Beyazperde Dizi Smart Bebeğim TV HDTV Smart Kanal D HD Kanal D Romanya Euro D Star TV HD Euro Star Beşiktaş TV Fenerbahçe TV D-Smart Promo Smart Portal Radyo Radyo DCNN Türk RadyoSlow TürkRadyo Moda Gazete Hürriyet Milliyet Radikal Referans Posta Hürriyet Daily News Fanatik Vatan 20dk HürriyetUSA Hürriyet Avrupa Fanatik Basket Dergi LEVEL Chip Dergisi PCnet İnternet Doğan Online E-kolaynet Hepsiburadacom Hurriyetkiyaslacom Hemalhemsatcom Milliyetcomtr Hurriyetcomtr Radikalcomtr Anneyizbiz Yenibiriscom Hurriyetemlakcom Miltacom Sendeyollacom insankaynaklaricom Arabamcom Hangiotelcom CNNTürkcom Gezisitesicom Bigparacom Azbuzcom Gayetnet Gezikolikcom CHIP Online LEVEL Online Nesinecom Diğer Doğan Burda Dergi Doğan Gazetecilik Hürriyet Gazetecilik Doğan Kitap Kanal D Home Video Dergi Pazarlama Planlama (DPP) Yaysat Doğan Haber Ajansı Doğan Printing Center Doğan Ofset D Productions Doğan Music Company DMG International Doğan Egmont Yayıncılık Her Eve Lazım Doğan Dış Ticaret bravoo! Smile Holding Yıllık geliri: Yükselen $3,4 milyar USD (2007) Çalışan sayısı: 6175 (2005) Borsa sembolü: (İMKB: DYHOL) Web sitesi: Dyhcomtr Türkiye'de yayımlanan ulusal günlük gazeteler Akşam Anayurt Birgün Bugün Cumhuriyet Dünya Evrensel Fanatik Fotogol Fotomaç Fotospor Güneş Günlük Hürses Posta Habertürk Hürriyet Hürriyet Daily News Mill Gazete Milliyet Ortadoğu Önce Vatan Radikal Referans Resm Gazete Sabah Sözcü Star Şok Takvim Taraf Today's Zaman Türkiye Vatan Yeni Akit Yeni Asya Yeniçağ Yeni Mesaj Yeni Şafak Zaman Kaynak : Wikipedia |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|