|
|
Konu Araçları |
diskografisi, ferah, müzik, videoları, şebnem |
Şebnem Ferah Diskografisi Müzik Videoları |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şebnem Ferah Diskografisi Müzik VideolarıMüzik videoları Yıl Şarkı Albüm 1996 "Vazgeçtim Dünyadan" Kadın 1997 "Yağmurlar" "Bu Aşk Fazla Sana" "Fırtına" 1998 "O Dünyada" Little Mermaid "Küçük Denizkızı" OST 1999 "Bugün" Artık Kısa Cümleler Kuruyorum 2000 "Artık Kısa Cümleler Kuruyorum" 2001 "Perdeler" Perdeler 2002 "Sigara" 2003 "Ben Şarkımı Söylerken" Kelimeler Yetse "Gözlerimin Etrafındaki Çizgiler" 2004 "Mayın Tarlası" 2005 "Can Kırıkları" Can Kırıkları "Çakıl Taşları" "Hoşçakal"[A] 2007 "Çakıl Taşları" 10 Mart 2007 İstanbul Konseri "Sil Baştan" 2009 "Yalnız" Benim Adım Orman 2010 "Eski" Notlar A* "Hoşçakal" şarkısının video klibi Gürcan Keltek yönetmenliğinde Dijital Sanatlar ekibi tarafından çekilmiş, ancak video gösterime girmemiştir Aradan geçen uzun bir zaman sonra ise video, internete düşmüştür Klipte ilginç olan bir nokta ise, yönetmen Gürcan Keltek'in bu videodan daha sonra yayınlanan ve yönetmenliği kendisine ait olan Ferhat Göçer'in "Cennet" isimli video klibiyle birçok açıdan benzeşmesidir Kaynak : Wikipedia |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|