Anın Hemen Öncesini Yaşamak |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Anın Hemen Öncesini YaşamakSevgilimden ayrılmadan önce, onun ne zaman beni telefonla arayacağını hissedebiliyordum genelde Tam olarak şöyle oluyor, telefon çalmadan saniye öncesinde aklıma geliyor ve içim gıdıklanır gibi oluyor, derken telefonum çalıyor ya da mesaj geliyor Bir keresinde rüyamda sevgilimi görüyorum, ancak rüyamdayken telefonuma mesaj geliyor, ve arkadaş diyorki sevgilin mesaj atmıştır ve hemen uyanıyorum, uyanır uyanmaz sevgilimden mesaj geliyor Acaba bu onu çok sevmem yada ona olan aşırı ilgimden mi kaynaklanıyor, yoksa bunu gerçekten hissedebiliyormuyum |
08-20-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Anın Hemen Öncesini Yaşamakstronger_ht Nickli Üyeden Alıntı Sevgilimden ayrılmadan önce, onun ne zaman beni telefonla arayacağını hissedebiliyordum genelde Tam olarak şöyle oluyor, telefon çalmadan saniye öncesinde aklıma geliyor ve içim gıdıklanır gibi oluyor, derken telefonum çalıyor ya da mesaj geliyor Bir keresinde rüyamda sevgilimi görüyorum, ancak rüyamdayken telefonuma mesaj geliyor, ve arkadaş diyorki sevgilin mesaj atmıştır ve hemen uyanıyorum, uyanır uyanmaz sevgilimden mesaj geliyor Acaba bu onu çok sevmem yada ona olan aşırı ilgimden mi kaynaklanıyor, yoksa bunu gerçekten hissedebiliyormuyum Bu durum aranızdaki duygusal bağdan kaynaklanıyorLabaratuar ortamlarında yapılan durugörü deneyleriyle;birbirini tanımayan 2 insan arasındaki telepatik iletişim,birbirine karşı sevgi , nefret gibi güçlü duygu besleyen 2 kişi arasındaki bu tarz iletişimden kesinlikle daha zayıftır |
08-20-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Anın Hemen Öncesini Yaşamakbu olay bende daha farklı gerçekleşiyorama hemen hemen aynımsn de açıkken arkadaşım kapalı oluyor aklıma biranda o geliyorve ardından o açıyordaha sonra konuştuk konuştuk konuştukartık konuşulcak birşey kalmadı ve ikimizde sustukesc ye basıp konuşmayı kapattım yaklaşım 5-6 dk ikimizde birşey yasmadıkdaha sonra ''ee neden konuşmuyorsun'' diyecektimtam farem konuşmaya gelecekken arkadaşım bana ''ee neden sustun'' yazdıbu olaylarla bu aralar sık sık yaşıyorum |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|