Anın Hemen Öncesini Yaşamak

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevgilimden ayrılmadan önce, onun ne zaman beni telefonla arayacağını hissedebiliyordum genelde Tam olarak şöyle oluyor, telefon çalmadan saniye öncesinde aklıma geliyor ve içim gıdıklanır gibi oluyor, derken telefonum çalıyor ya da mesaj geliyor

Bir keresinde rüyamda sevgilimi görüyorum, ancak rüyamdayken telefonuma mesaj geliyor, ve arkadaş diyorki sevgilin mesaj atmıştır ve hemen uyanıyorum, uyanır uyanmaz sevgilimden mesaj geliyor

Acaba bu onu çok sevmem yada ona olan aşırı ilgimden mi kaynaklanıyor, yoksa bunu gerçekten hissedebiliyormuyum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

stronger_ht Nickli Üyeden Alıntı

Sevgilimden ayrılmadan önce, onun ne zaman beni telefonla arayacağını hissedebiliyordum genelde Tam olarak şöyle oluyor, telefon çalmadan saniye öncesinde aklıma geliyor ve içim gıdıklanır gibi oluyor, derken telefonum çalıyor ya da mesaj geliyor

Bir keresinde rüyamda sevgilimi görüyorum, ancak rüyamdayken telefonuma mesaj geliyor, ve arkadaş diyorki sevgilin mesaj atmıştır ve hemen uyanıyorum, uyanır uyanmaz sevgilimden mesaj geliyor

Acaba bu onu çok sevmem yada ona olan aşırı ilgimden mi kaynaklanıyor, yoksa bunu gerçekten hissedebiliyormuyum

Bu durum aranızdaki duygusal bağdan kaynaklanıyorLabaratuar ortamlarında yapılan durugörü deneyleriyle;birbirini tanımayan 2 insan arasındaki telepatik iletişim,birbirine karşı sevgi , nefret gibi güçlü duygu besleyen 2 kişi arasındaki bu tarz iletişimden kesinlikle daha zayıftır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

bu olay bende daha farklı gerçekleşiyorama hemen hemen aynımsn de açıkken arkadaşım kapalı oluyor aklıma biranda o geliyorve ardından o açıyordaha sonra konuştuk konuştuk konuştukartık konuşulcak birşey kalmadı ve ikimizde sustukesc ye basıp konuşmayı kapattım yaklaşım 5-6 dk ikimizde birşey yasmadıkdaha sonra ''ee neden konuşmuyorsun'' diyecektimtam farem konuşmaya gelecekken arkadaşım bana ''ee neden sustun'' yazdıbu olaylarla bu aralar sık sık yaşıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com