Lanetlenmek |
08-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
LanetlenmekBaşımdan geçen olay; Bir gün eve alkollü geldim(çok olmamak kaydıyla) gece hayatı vs vardı ozaman yatağa uzandığımda bir türlü uykuya dalamadım tam uykuya dalacağım irkiliyorum yaklaşık 2-3 saat geçti uyuyamadım, ve irkiliyorum, sonra sağ tarafıma yatarken sol tarafıma döndüğümde Yüzü kara başörtülü biri bana uflemekle bağırmak arasında beni fena bir şekilde korkuttu yüzü kara başörtülü idi Başka bir yatağa geçtim orda uyudum Ogünden sonra bende çarpıntı panik atak psikolojim çok bozuldu vesvese herşeyi takıntı haline getirme birçok kötü olay başımdan geçti büyük bir trafik kazası geçirdimSanki lanetlenmiştimAma ben bu olaya bağlamamıştımHiçde daha sonra korkmamıştımNeyse bu olaydan 6 ay sonra yine aynı yerdeki yatağa uzandığımda yıne uyuyamadım orda bir çiçek vardı ve o yatakda ben uyuyamıyordum, sanki orda birşey vardı,, Hissediyordum ama ilginçdir korkmuyordumÇünkü Allaha izin vermezse hiçkimseden sana bir zarar gelmez bunu biliyordum Demek istediğim kesinlikle ben böyle bir olayı kabus olarakmı gördüm yoksa kötü hayatımdan ötürü lanetlendımmı ve halen büyük bir vesvese ile karşı karşıyayım kesınlıkle mutlu olamıyorumHep bir problem çıkarıyorumKız arkadaşımla devamlı kavga ediyorum sanki ondan beni birşeyler soğutuyorBu sene 1 ay boyunca oruç tuttum ve artık eskisi gibi değildim Allahı çok anıyor ibadetımıı yerıne getiriyorum elımden geldiği kadarrVesveseler azaldı Benim anladığım şey Ben 3 harflılere denk geldim bana kesinlikle musallat oldular ama ben bunun farkına yenı vardım ama kesinlikle korkmuyorum çünlü Allaha şükür artık imanımın güçlü olmasındanmıdır nedir Bu varlıklar günahkar insanlaramı musallat olur diye düşünmeye başladım bikaç yerdede okudum Kuranı kerimdede okudum Ben farkına vardım ama varmayan işleri kötü giden insanlarda kesin olmamk kaydıyla böyle 3 harflılerın musallat olacağını düşünüyorum Sizce |
Lanetlenmek |
08-21-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
LanetlenmekBenim düşüncem büyü yapılmış olabilir Şunları denersen faideli olabilir Bir miktar suya Ayet-el kürsi, İhlas ve Muavvizeteyn [Nas ve Felak] surelerini okumalıdır! Büyü yapılan kimse bundan üç yudum içmeli, kalan su ile gusledilmelidir! yada Üç kere Salevat-ı şerife okumalı, sonra yedi Fatiha, yedi Ayet-el kürsi, yedi Kâfirun suresi, yedi İhlas-ı şerif, yedi Felak ve yedi Nas surelerini okuyup kendi üzerine veya hastanın üzerine üflemelidir! Bunları tekrar okuyup hastanın odasına, yatağına, evin her yerine, bahçesine üflemelidir! yada - Fatiha, Ayet-el kürsi ve dört kul, (yani Kâfirun, İhlas, Felak ve Nas sureleri) yedişer kere okunup hastaya üflenirse, bütün afetler, dertler için, sihir (büyü), nazar için iyi gelir Tuz üzerine okunup, suda eritilerek içmek de olur yada Günde 500 kere “La havle vela kuvvete illa billah-il-aliyyilazim” okunmalıdır! Başlarken yüz kere salevat ve bitirince de yine yüz kere salevat getirmelidir! yada 25 kere Estagfirullah denir Sonuncusunda ve etubü ileyhe kadar okunur Sonra onbir ihlas ve yedi kere Fatiha-i şerife ve otuz üç kere, Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed okuyup, sevabı Peygamber efendimizin ve Eshab-ı kiramın ve Evliyanın ruhlarına ve sonra Silsile-i aliyye denilen büyük âlimlerin isimlerini söyleyip; bu büyüklerin ruhlarına hediye edilir Bunların hürmetine şifa vermesi için Allahü teâlâya duâ edilir Hergün sabah-akşam böyle duâ edilir Bunlardan herhangi bir tanesini denersen daha öncede dediğim giib faideli olabilir |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|