Dil Bağlamak İçin

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dil Bağlamak İçin

Haklıysanız dua sizden yana olur Ben her zaman uyguluyorum ve çok faydasını gördüm, görmeye de devam ediyorum

Çok konuşan birini susturup sakinleştiriyor Ayrıca sizin için fesatlık düşünenlerin ( dil ile rencide eden kişileri de ) susturuyor Bu dua, iyilerin yanındadır Peygamber efendimiz kendini korumak için okumuş

Kur'an-ı Kerim'in kalbi olan Yasin Suresi'nin 9 ayetini

günde en az 21 defa okuyun, daha fazla da okuyabilirsiniz tabi Mucizeyi o gün farkediyorsunuz zaten

' Ve cealna mim beyni eydihim seddev ve min halfihim sedden fe ağşeynahüm fehüm la yübsırun'

Anlamı: Önlerinden bir set, arkalarından bir set çektik de onları kapattık, artık göremezler

Surede set çekmek, koruma ve müdafa anlamındadır Dil ile müdafa, beden ile müdafa hepsi içine giriyor

Duayı okurken Allah'tan isteyerek yapın

alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Dil Bağlamak İçin

Eski 08-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Dil Bağlamak İçin

harsin Nickli Üyeden Alıntı

Haklıysanız dua sizden yana olur Ben her zaman uyguluyorum ve çok faydasını gördüm, görmeye de devam ediyorum

Çok konuşan birini susturup sakinleştiriyor Ayrıca sizin için fesatlık düşünenlerin ( dil ile rencide eden kişileri de ) susturuyor Bu dua, iyilerin yanındadır Peygamber efendimiz kendini korumak için okumuş

Kur'an-ı Kerim'in kalbi olan Yasin Suresi'nin 9 ayetini
günde en az 21 defa okuyun, daha fazla da okuyabilirsiniz tabi Mucizeyi o gün farkediyorsunuz zaten

' Ve cealna mim beyni eydihim seddev ve min halfihim sedden fe ağşeynahüm fehüm la yübsırun'

Anlamı: Önlerinden bir set, arkalarından bir set çektik de onları kapattık, artık göremezler

Surede set çekmek, koruma ve müdafa anlamındadır Dil ile müdafa, beden ile müdafa hepsi içine giriyor

Duayı okurken Allah'tan isteyerek yapın

alıntıdır

teşekkürler çok güzel bir paylaşım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com