![]() |
Lucid Hakkında Sorular? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lucid Hakkında Sorular?İlk olarak herkese ii aksamlar ![]() ![]() ![]() ![]() -lucid e kaltığımızda, uyanamama riskimiz varmıdır ![]() - lücid e kaldığımızda, normal bi rüya içindde iken yıllar alır, eğer luciddeyken istediğimiz şeyler olmadığında uyanabilirmiyiz ![]() -halk arasındaki adıyla karabasan lucid de olan bişi, lucid e kalktım dienlerin bir çoğu ilk ruyalarında karabasandan bahsediyor ![]() ![]() -lucidde kalktıklarını söyleyen kişiler ilk anların korkulu olduğunu söylüyor ![]() ![]() -Lucid de iken başımıza gelebilecek veya duyduğunuz en kötü olay nedir?risk nedir? -Lucid gören kişiler bilinçaltılarını açtıkları için , bir süre sonra , kendisi kurgulanmıs rüyalar göremezler mi? yani lucid de kalkmayı öğrenince, artık normal rüya göremicekmiyiz? -lucid de başlayınca, artık onu görmeyi bırtakıp ![]() -ve ruyada her istediğimizi yapa biliyoruz ya, ben buna inanıyorum, lücid de kalktığımızda kendimize rüyamızda bir ev kuduk mesla istediğimiz gb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sorularım bu kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlginiz için şimdiden teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Lucid Hakkında Sorular? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lucid Hakkında Sorular?merhaba,forumumuza hoşgeldiniz,sorularınızı kendi deneyimlerim açısından cevaplamak isterim ![]() -lucide kalktığımızda uyanamama riski yoktur,sözkonusu değildir,evet hissetme olgusu çok yüksektir buyüzden kalbimiz bazı lucid rüyalarda çok hızlı atabilir, o an ne gördüğünüzle de alakalıdır kalp atış hızınız ama şunu diyebilirimki kabus gördüğünüzde kalbiniz nekadar hızlı atıyorsa lucidde de en fazla okadar hızlı atabilir ![]() -evet lucid rüyada istediğin her an uyanabilirsin,zaten ilk deneyimler oldukça kısa sürer ve sen bitsin istemezsin ama o biter ![]() -genelde kabuslar gördğümüzde rüyayı farketme olasılığımız yükseliyor,çünkü lucid rüyalar en çok "sırtüstü" yatıldığnda görülüyor ve kabuslar da genellikle "sırtüstü" uyuduğumuzda görülür dolaysıyla kabus gördüğümüzde bunun bir rüya olduğunu anlamak daha kolaydır,bunun 2 ![]() ![]() ![]() -lucid rüyaları eğlenceli hale dönüştürmek senin elindedir ![]() ![]() -lucidde iken başına gelebilecek en korkulu olay sanırım istemsiz astrale çıkman olur,o sırada karnında şiddetli bir çekilme hissi oluşuyor ve canın fena yanıyor,sonrasında teslim olabilirsen eğer,yukarıya yükseliyor ve kendi bedenini görüyorsun ![]() -sürekli olarak lucid yapınca normal rüya görme yetisi azalır mı bilmiyorum,bu konuda bir deneyimim yok ama nekadar sık rüya farkındalığı yaşarsan ozaman normal rüya görme ihtimalin azalıyor olabilir, eğer bilinçaltın bu duruma alışmışsa,sen istemeden de olsa her rüyanda farkındalık yaşayabilirsin ![]() -evet bırakabilirsin,lucid rüya güzeldir,eğlencelidir,hissetme olgusunu tam anlamıyla yaşayabileceğin en iyi sahnedir,ama bağımlılık yaratacağını sanmıyorum,önemli olan ne istediğini bilmek ve kendinin farkında olmak ![]() ![]() -lucid rüyada çok ilerlendiğinde bunun yapılabileceğini okumuştum ama şöle de bişi varki,mekanı değiştiremiyoruz yani nezaman mekanı değiştirmeye kalksam rüyam çöküyor ve uyanıyorum,sadece bilinçaltın tarafından kurgulanan mekanın içinde istediğin şeyleri yapabiliyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|