Lucid Rüyam

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lucid Rüyam

Herkese slm arkadaşlar forumda yeniyim ama önceden lucid ruya deneyimlerim var ve kendi kendimi bu konuda çok sıkı egitmişimdir neredeyse 10 ruyamın 5 inde ruyada oldugumu herhangi bir ugraş yapmadan anlıyabiliyorum artık

Bugün forumda 30 dk teprenmeden durun karabasandan sonra ruyaya geçersiniz falan diye bi konu okumuştum akşam bi deniyim dedim o 30 dakika içinde uyumuşum ben neyse ruyamda elimde yeni aldıgım bıçakla kavga ediyordum biriylen o kişi bizimkilerden birini kaçırıyordu yakaladım bende ondan sonra etraf kurtlar vadisi pusuya dündü polat alemdar falan el bombaları silahlar bıçaklar havada uçuşuyo aynı zamanda kaçıyoruz geri çekliyoruz derken uyandım

Sonra tekrar uyudum ama busefer benim eski okulum teknik meslek lisesinin metal şefinin odasındayım bütün hocalar orda ben anında ruyada oldugumu çaktım ve ortama ayak uydurmaya başladım yanıma arkadaşıda aldım iyi akşamlar falan diyip çıkdım odadan odanın dışında yine olisede okuyan ama ayrılan süper güzel bir bayan hocamız vardı onu gördüm selam verdim yana döndüm duvar vardı yapıştırdım kendimi duvara arkadaşımada bu duvar hileli içinden geçebiliyorsun dedim benle beraber oda geçti en kolay şeydir duvardan geçme benim için neyse tam o anda uyandım baktım bizim pc açık kardeşim yatmış uyandırmaya çalıştım elimde böyle büyük bir sopa vardı ona vuruyordum ama anca bukadar gerçekçi olur gerçekten uyanmışım gibi oldu çünki mekan aynı benim odam fark yok ondan sonra dedim bu ruya olabilirmi derken gerçekten uyandım busefer bu arada anlatmadıgım bir iki şey daha var onları geçelim

Şimdi benim merak ettihim şey bu ruyada oldugumun farkındayım çok güzel gidiyor herşey ama unmadıgım bir anda ruya degişiyor ve ruyada oldugumu kaybediyorum farkındalıgı sonradan yine anlıyorum ama o ortam o olay gidiyor hepsi boşa bununda bir çözümü varsa sizden bekliyorum ayrıca insanların %40 renksiz görür derler ama ben ruyalarımda %100 renkli görürüm okadar canlı okadar gerçekçiki ayırt ermek gerçekten zor

Alıntı Yaparak Cevapla

Lucid Rüyam

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Lucid Rüyam

Benim Bu işler 6 yaşımda başladıRüyada olduğumu biliyordumHatta rüyamdaki insanlara rüyadayız değilmi diye soruyordumFakat yönetemiyordum

Zamanla Kendi kendine geliştiYıllar geçtikçe Rüyada daha iyi bilincim oluyorduDaha sonra yönetmeye başladımŞimdi yaşım 18Bunu daha fazla geliştirdimBazen Kabus dolu rüyalarım oluyorduNedense bunlarla rüyada baş etmek yerine uyanmayı tercih ediyordumBelkide astral seyahate bir çok kez çıkmışımdırİstediğim zaman Rüyadan uyanabiliyorumBazı geceler kabuslardan kurtulmak için bilerek rüyadan bir günde 15 defa uyandığım oluyorduKabuslar mı yoksa başka şeylermi bilemiyorum

Fakat Sana demek istediğim zaman geçtikçe umudunu kaybetmessen Mutlaka istediğin sonucu elde edersin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com