Farkındalık Olumlaması |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Farkındalık Olumlamasıarkadaşlar aşagıda yazdıgım olumlamayı yükses ve kararlı bir ses tonuyla okuduktan sonra vucudunuzdaki hücrelerin titreşimini hissedeceksiniz sabah akşam 1 er kere bütün hepsini baştan sona okuyun(Burada onemli ve belirleyici olan yükses sesle ve otoriter kararlı bir ses tonunda okumak ve okudunuz şeye inanarak yapılması faydasını göreceksinizÇÜNKÜ MEYDAN OKUYAN SENSİN FARKINDALIK OLUMLAMASI Ben farkındayım Farkında olmayı seçiyorum Düşüncelerimin farkındayım Konuştugum her şeyin farkındayım Hareketlerimim farkındayım Duygularımın farkındayım Çevremde olan bitenin farkındayım Kendimi dışarıdan sürekli izliyor ve takip ediyorum İçimdeki öz benlikle özümle baglantı kuruyorum Beni rahatsız edecek düşüncelerin hareketlerin duguların ve konuşmaları önceden fark ederim ve sessizce yorum yapmadan izlemeye geçerim Bana öz benligime ait olmayan istegimin dışında Duyguların düşüncelerin egomdan geldini bilirim sonra yargılama yapmadan sessizce gulerim Aklımdan geçen geçmişle ve gelecekle alakalı bütün görüntüleri fark ettigim anda sessizce egoma güler tepki vermeden takip ederim ve görüntüler bir daha gelmemek üzere kaybolurlar Beynimde beni konuşmasıyla ve geçmisteki gelecekteki görüntüleri göstererek beni rahatsız etmeye mutsuz etmeye çalışan anı yaşamama engel olan egonun farkındayım Egom beni duy ben senin farkındayım seni takip ediyorum sana ve yaptıklarına sadece gülüyorum senin ben olmadıgını sende bende çok iyi biliyoruz sen ben deilsin ben benim ben Allahın nurundan üflenmiş olan özüm ben öz varlıgım ben öz benligim Sevgili Egom Senin kafamın içinde sürekli beni rahatsız etmek için benim onaylamadıgım eskive yeni görüntüler gösterdigini biliyorum bundan sonra benim hiçbir iznim olmadan görüntü ve ses çıkarma yetkisini senden alıyorumartık benim kontrolume giriyorsun Egomun artık derin bir sesssizlige büründügünü fark ediyorum Egomun orada oldugunu biliyorum ve egomun gücünü yitirdigini fark ediyorum Egomda benim yani öz varlıgımın farkında öz benligimin gücünün farkındaEgomu kontrol altına alıyorum Vücudumdaki elektriklenmeyi enerji ve sirkülasyonunu hissedebiliyorum Pozitif enerjimi tekrar bana Allah tarafından ilk verildigi hale getiriyorum enerjimı maximum dereceye yükseltiyorum onu kendi adıma ve etrafındakilerin hayrına kullanmayı seçiyorum Ben sadece kendi özümü dinliyorum ve anda kalarak anı yaşıyorum ve anın tadını çıkarıyorum Şu an farkındayım farkında olmayı seçiyorum Benim için şimdi vardır Ben şimdiki zamanda yaşıyorum şimdiki zamanda konuşuyorum Ben anın farkındalıgını yaşıyorum Şimdiki zamanın ve anın güzelliklerini yaşıyorum Ben anı yaşayarak aydınlanma yolunu seçiyorum kendime hayata ve çevremdekilere farklı bir bakış açısıyla içinde saf sevgi mutluluk ve huzur olan bir açıyla bakıyorum Ben mutlu olmanın sırrını çözüyorum ve anı yaşamayı seçiyorum Ben mutlu olmanın sırrını çözüyorum ve her zaman anı yaşamayı seçiyorum Baktıgım her şeyde gördügum her nesnede aslında özünde onunla bir oldugumun bilincindeyim bir agaca baktıgımda o ben olurum bende agaç olur özde biz aynı şeyleriz nedenini ve sonucu sorgulamadan kabul ederim gözümün gördügü ve görmedigi her sey için bu bilinci taşırım Onu yaratan Allahın beni de yarattıgını bilirim ve sadece kabul ederim Şu anı yaşarım ve kabul ederim gördügüm duydugum her şeyi kabul ederim teslim olurum yaratılış nedenimi bilirim ve teslim olurum by ancasinan |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|