|  | Neye İşaret??? |  | 
|  08-20-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Neye İşaret???bu sabah saat 4 sularında kuzenimle mutfakta oturmuş konuşurken kuzenimin birden bir telaş sardı  Yüzüme bakmadan konuşmaya çalıştı    bir gariplik olduğunu sezdim    (ben yaşanmış bir cin hikayesi anlatacaktım daha konuya başlamadan kuzenim ''sus anlatma ne anlatacağını biliyorum dedi'')arada bir yüzüme bakıyor sonra tekrar eliyle alnını avuyor gibi yapıp yere bakıyordu    neyse sen bir şey mi görüyorsun dedim    sonra söylerim dedi     ben ısrar edince ''arkanda'' dedi    ben göremiyorum ama hissediyorum  telaşlanmadım sadece kuzenimin ne kadar zorlandığını gördüm ve buna üzüldüm    meğerse o görebiliyormuş ve ben bunu yeni öğrendim    malum bu tür mevzular çokda dile gelebilcek ve herkese anlatılabilcek mevzular değil    ezan okunduktan sonra bana anlattı    ilk olarak benim alnımda bir göz belirmiş işte o sırada kuzenim telaşlanmaya başlamış    sonra işte yere bakıp gözlerini avduktan sonra acaba hayal mi gördüm dedikten sonra bana tekrar baktı ve yüzünde korku belirdi    bana bir daha baktığında arkamda durduğunu ve saçımı okşadığını görmüş    ve bende bunu hissettim    benim merak ettiğim önce alnımda belirlenmesi sonra arkamda durup saçımı okşaması neye işaret bu???? bileniniz var mı?? | 
|   | 
|  | 
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara | 
| Görünüm Modları | |
|  |