08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Otostopçu
Adamın biri, bir cumartesi gecesi evine dönüyomuş Birden 15-16 yaşlarında sevimli bir kızın yolun kenarında otostop yaptığını görmüş Adamın da aynı yaşlarda iki kızı varmış Hemen arabayı kızın yanına yanaştırmış, r0;Gece yarısı böyle ıssız bir yerde nr17;apıyosunuz Allah aşkına? Bu saatte otostop mu yapılır?r1; demiş Kız, r0;Uzun hikaye Rica etsem beni evime götürür müsünüz? Buraya çok yakın Bu iyiliğinizi ömür boyu unutmamr1; diyerek arka koltuğa oturmuş Kızın üzerinde cicili bicili, hoş bir elbise varmış Evinin adresini vermiş Gerçekten de yakınmış ev Adam eve vardığında önünde durmuş, r0;İşte geldik küçük hanımr1; diyerek arka koltuğa dönmüş; ama arkada hiç kimse yokmuş Gözlerine inanamamış tabii Hemen arabasından inip evin kapısını çalmış Beyaz saçlı, çok yorgun görünen yaşlı bir kadın açmış kapıyı Adam heyecanla, r0;Bana inanmayacaksınız ama yoldan küçük bir kız aldım Bana buranın adresini verdi ama tam geldiğimizder1; Yaşlı kadın, adamı susturmuş: r0;Biliyorum, biliyorumr1; demiş r0;Sonra da ortadan kayboldu değil mi? Bu başımıza ilk defa gelmiyor Her cumartesi akşamı, aynı şey olurr1; Meğer, kız bir cumartesi gecesi diskodan dönerken trafik kazası geçirmiş ve oracıkta ölmüş Şimdi her cumartesi gecesi, kazada öldüğü yerden otostop yapıp evine gelmek istiyomuş; ama bunu bugüne kadar başaramamış Kadın bunları anlatırken adamın gözü piyanonun üzerindeki kızın fotoğrafına ilişmiş Evet, kız aynı kızmış ve üzerinde de aynı elbise varmış
|
|
|