Arkadaşımın Başına Gelen Korkunç Olay.. |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arkadaşımın Başına Gelen Korkunç Olay..Arkadaşım yazın İzmir'e tatile gitmiş bugün anlattı başından geçenleri Dedesi uyandırmış sabah 4'te Hemen karşı apartmandaki kızının yanına götürmüş dedesi Kızın adı Ceyda'ymış Ceyda ablası donmuş,dişleri kilitlenmiş bir şekilde duruyormuş Dua okumalarını söylemişler arkadaşıma en dinle alakalı o olduğu için oda okumuş Kız konuşmuyormuş kasılmış bir şekilde oturuyormuş Ceyda abla ne olur bir şey de demiş Oda kiliselerde çalan ayin okumaya başlamış Arkadaşım korkudan titremeye başlamış Sonra tamam sus ne olur demiş Dua okudukça kasılıyormuş Sonra bir daha bir şey de ama saçmalama ne olur demiş O kızı bırak demiş Kız diyerek kendini söylüyormuş Rahat bırak manasında Sonra kendine gelmiş Kendine geldiğinde ne gördün böyle demiş oda bazen en sevdiğim bazende nefret ettiğim kişi olarak görünüyor Bazende gözlerinde alev olan siyah bir şey görüyorum demiş Sürekli oluyormuş böyle Ama arkadaşımın yanında ilk defa olduğu için çok korkmuş Bugün anlatırken belliydi çok etkilendiği Size de anlatmak istedim Ne olabilir sizce? Yorumlarınızı bekliyorum Teşekkürler şimdiden |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|