Taç Çakra(Farkındalığın Çakrası) |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Taç Çakra(Farkındalığın Çakrası)Bilgidiğiniz gibi gerçeklerle yüzleşmek ya da tüm dünyadakı bağlantılarınızı koparabilmek (manevi olarak) taç çakranızı açmanıza yardımcı olacaktır , çünkü taç çakranızı tıkayan tek şey yalanlar ve dünyadaki bağlantılarınızdır(aile,akraba,arkadaş,sevdi ğin insanlar vb) Konu şu ; şeytan nasıl taç çakramızı tıkar? Her kötülüğün sebebi şeytandır , bu yalan içinde geçerliPeki yalan söylediğimizde ne yaparız? , bir süre sonra söylediğimiz yalana inanmaya başlarız , gerçeklerimizden kaçarız Peki gerçeklerimizle yüzyüze gelmemek neyi engeller?taç çakranın aktifliğini engeller Farkındalığın amacı nedir?şeytanımızı adam etmek ve düşünclerimizi kontrol edebilmekFarkındalık sayesinde kontrolü ele aldığımızda , kötülüklerden kaçınırız , çünkü içimizdeki şeytan artık sizi etkileyecek bir kötülük yapamamaktadır Yani konunun özetini söyleyecek olursam : Farkındalığın amacı şeytanımızı adam edip , gerçeklerimizle yüzleşip taç çakrayı aktifleştirmektir aksi takdirde şeytan sayesinde daha fazla yalan söyleyip taç çakramızı tıkarız(farkındalığın çakrası) Arkadaşlar eğer yazdıklarımı iyice anlarsanız karışık olmasının sebebi dönüp dolaşıp konunun aynı yere gelmesi olduğunu da anlarsınız Bunları sadece kendi deneyimlerimle yazmadım , araştırma da yaptım , kişisel bilgiler de topladım , umarım yardımcı olmuşumdur , teşekkürler -lightball Işıkla Kalın |
Taç Çakra(Farkındalığın Çakrası) |
08-20-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Taç Çakra(Farkındalığın Çakrası)Evet, katılıyorum İradeyi dizginlemek şarT!! Bana güvenin, eğer bi işi yapmaya üşeniyorsanız, hemen kalkın ve o işi yapın!Çünkü içinize o üşengeçliği veren şey NefsinizdirBir nevi şeytan da diyebilirizVe o üşengeçliği kırıp o işinizi yapınca içinizde tarif edilmez bir mutluluk belirecektirSanki bir savaşta zafer kazanmış gibi yüzünüz gülecek ve içiniz rahatlayacaktırBunu ne kadar sık yaparsanız, bi süre sonra o'üşenme' duygusundan eser kalmayacaktırVe her istediğinizi istediğiniz zaman yapabilecek konuma gelirsinizBu da şeytanı defettiğinizi,Nefsinize hakim olmayı öğrendiğinizi ve Taç Çakranızı tıkayan 'çöplerden' kurtulduğunuzu gösterir |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|