|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağrı, aşağı, ilköğretim, okulu, taşlıçay, toklu |
![]() |
Aşağı Toklu İlköğretim Okulu Taşlıçay Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşağı Toklu İlköğretim Okulu Taşlıçay AğrıAşağı Toklu İlköğretim Okulu Hakkında - Aşağı Toklu İlköğretim Okulu Tanıtım - Aşağı Toklu İlköğretim Okulu Resimleri - Aşağı Toklu İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Aşağı Toklu İlköğretim Okulu 1960 'lı yıllarda inşa edilmeye başlanmış1964 'te eğitim öğretime açılmıştırOkulumuzda üç derslik vardır Aşağı Toklu İlköğretim Okulu Ağrı Taşlıçay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aşağı Toklu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aşağı Toklu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aşağı Toklu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Aşağı Toklu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / TAŞLIÇAY Adı: AŞAĞI TOKLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Aşağı Toklu Köyü E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :http://okulwebmebgovtr/04/07/590790/ Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|