![]() |
Tutak İlköğretim Okulu Doğubeyazıt Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tutak İlköğretim Okulu Doğubeyazıt AğrıTutak İlköğretim Okulu Hakkında - Tutak İlköğretim Okulu Tanıtım - Tutak İlköğretim Okulu Resimleri - Tutak İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Okulumuz 1963 yılında açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda taşımalı eğitim yapılmakta ve Erdal köyü öğrencileri ile birlikte toplam 7 köyün (Bişe, Sarıgöze, Ozanpınar, Dönertaş, Çelebaşı, Çukurkonak) öğrencileri eğitimini sürdürmektedir ![]() ![]() Okulmuzda ikili öğretim (Sabahçı - Öğlenci) yapılmakta ve 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Köyde öğrenci potansiyeli diğer köylere nazaran daha iyi durumdadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Köydeki öğrenci sayısı; I ![]() Kız öğrenci sayısı : 80 Erkek öğrenci sayısı : 71 Toplam öğrenci sayısı : 151 II ![]() Kız öğrenci sayısı : 102 Erkek öğrenci sayısı : 136 Toplam öğrenci sayısı : 238 Tutak İlköğretim Okulu Ağrı Doğubeyazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / DOĞUBEYAZIT Adı: TUTAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Tutak Köyü Telefon Numarası: 4723247543 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|