|
|
Konu Araçları |
75yıl, eskişehir, idare, ilköğretim, okulu, tepebaşı, özel |
75.Yıl Özel İdare İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
75.Yıl Özel İdare İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir75Yıl Özel İdare İlköğretim Okulu Hakkında - 75Yıl Özel İdare İlköğretim Okulu Tanıtım - 75Yıl Özel İdare İlköğretim Okulu Resimleri - 75Yıl Özel İdare İlköğretim Okulu İletişim Yıl Özel İdare İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 75yn Ozel Idare İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 75yn Ozel Idare İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 75yn Ozel Idare İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 75yn Ozel Idare İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, 75yn Ozel Idare İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz 75Yıl Özel İdare İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223404656 Okulun Faksı: 2223402303 Okulun Adresi: ÇAMLICA MAHİKİTEPELER SOKTOMBAKZADE CAD Tepebaşı Eskişehir Okulun Web Adresi: http://75yilozelidaremebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 967458@mebk12tr Okulun Müdürü: Erdal METE Okulun Öğretmen Sayısı: 25 Okulun Öğrenci Sayısı: 535 Okulun Derslik Sayısı: 21 Okulun Ulaşım Bilgileri: Stadyum yanından kalkan siyah 16 ve siyah 38 minibüsler,Atatürk caddesinden geçen kırmızı 16 minibüsler, HPolatkandan geçen siyah 16 halk otobüsü ve tepebaşı mevkiinden gelen siyah 38 numara halk otobüsleri, şehir merkezine takriben 8 km mesafede olup minibüs ve otobüslerle yaklaşık 15-20 dk sürmektedir Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 75Yıl Özel İdare İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|