|
|
Konu Araçları |
anaokulu, kitapçıoğlu, merkez, trabzon, zehra |
Zehra Kitapçıoğlu Anaokulu Merkez Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zehra Kitapçıoğlu Anaokulu Merkez TrabzonTrabzon Zehra Kitapçıoğlu Anaokulu - Zehra Kitapçıoğlu Anaokulu Hakkında - Zehra Kitapçıoğlu Anaokulu Tanıtımı - Zehra Kitapçıoğlu Anaokulu Erişim Bilgileri - Zehra Kitapçıoğlu Anaokulu Resimleri Zehra Kitapçıoğlu Anaokulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Zehra Kitapçıoğlu Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Zehra Kitapçıoğlu Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Zehra Kitapçıoğlu Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: ZEHRA KİTAPÇIOĞLU ANAOKULU Adresi: Pazarkapı Mah Kalkanoğlu Sokak No:30/A Trabzon Telefon Numarası: 4623266441 Faks Numarası: 4623266441 Okul adını, binayı bağışlayan rahmetli Zehra KİTAPÇIOĞLU'ndan almıştır1904-1988 yılları arasında yaşamış olan hayırsever vatandaş Zehra KİTAPÇIOĞLU adının verilmesi koşulu ile kendi evini Trabzon Milli Eğitimine bağışlamıştır Bu okul rahmetli Zehra KİTAPÇIOĞLU'nun Trabzon Milli Eğitimine, Zehra KİTAPÇIOĞLU İlköğretim Okulu ve Affan KİTAPÇIOĞLU Lisesinden sonraki 3 bağışıdır Adı saygı ve şükranla daima anılacaktır mebk 12tr/ |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|