|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adıyaman, cumhuriyet, gölbaşı, ilköğretim, okulu |
![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Gölbaşı Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Gölbaşı AdıyamanCumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Öğrenen okul modelini uygulamak için, takım ruhuna inanmış herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımını sağlamak yolu ile bölgemizdeki ve çağdaş Türkiye’deki eş değer okullarla yarışacak düzeye erişmiş, kaliteli, seçkin ve kurumsallaşabilmiş bir okul olmak ![]() MİSYONU Biz… Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların milli birer kimlik kazanmış, bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Adıyaman Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / GÖLBAŞI Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Fatih Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 4167816132 E-mail Adresi: 531978@meb ![]() ![]() Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|