![]() |
Yeşilköy İlköretim Okulu Beşikdüzü Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşilköy İlköretim Okulu Beşikdüzü TrabzonBeşikdüzü Yeşilköy İlköretim Okulu - Yeşilköy İlköretim Okulu Hakkında - Yeşilköy İlköretim Okulu Tanıtımı - Yeşilköy İlköretim Okulu Erişim Bilgileri - Yeşilköy İlköretim Okulu Resimleri Yeşilköy İlköğretim Okulu Trabzon Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yeşilköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yeşilköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yeşilköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / BEŞİKDÜZÜ Adı: YEŞİLKÖY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yeşilköy ilköğretim Okulu Beşikdüzü/TRABZON Telefon Numarası: 4628762511 Kurumun Misyonu : Okul çevresine ve öğrencilerimize güvenli bir ortamda nitelikli eğitim vermektir ![]() Kurumun Vizyonu: Ülke düzeyinde; eğimde bir adım önce, bir adım önde olmak ![]() ![]() ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|