Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, çakmak, elmadağ, hasanoğlan, ilköğretim, mareşal, okulu

Hasanoğlan Mareşal Çakmak İlköğretim Okulu Elmadağ Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hasanoğlan Mareşal Çakmak İlköğretim Okulu Elmadağ Ankara

Hasanoğlan Mareşal Çakmak İlköğretim Okulu Hakkında - Hasanoğlan Mareşal Çakmak İlköğretim Okulu Tanıtım - Hasanoğlan Mareşal Çakmak İlköğretim Okulu Resimleri - Hasanoğlan Mareşal Çakmak İlköğretim Okulu İletişim

*Kasabamızın ilk resmi kurumudur

*İlk okul binamız Devlet vatandaş işbirliği ile 1934 yılında yapılmıştır

*l997 Yılına kadar İlkokul olarak hizmet vermiştir

*1064 Kız1434 Erkek olmak üzere 2498 kişi İlkokul Diploması almıştır

*1997 Yılından sonra İlköğretim okulu olarak hizmet vermeye devam etmektedir

*İlköğretim Okulu olarak217 kız180 Erkek olmak üzere toplam 397 öğrenci mezun vermiştir

*15 Dershanemizde normal eğitim ve öğretim yapılmaktadır

*2008-2009 Öğretim Yılında Ana Sınıfımız açılmıştırŞuan 34 Öğrencimiz bulunup 2 Şube de hizmet verilmektedir

*224 Kız 198 Erkek olmak üzere 422 Öğrencimiz vardır(Sayıya anasınıfımız da dahildir)

*2 İdareci10 Sınıf Öğretmeni1 Türkçe2 İngilizce Öğretmenimiz ile 1 Hizmetlimiz vardırPersonel sayımız kadrolu olarak toplam 16 dır

*Matematik,Fen ve Teknoloji ,Din Kültürü Ahlak Bilgisi, Rehberlik ,2 Anasınıfı ve Bilişim Teknolojileri,Beden Eğitimi,Teknoloji ve Tasarım Öğretmen kadrosu mevcut olup öğretmeni bulunmamaktadır

*Okul Yeri arsamız 8388 Metre karedir

*Şuan kullanmakta olduğumuz okul 1970 yılı ve 2007 Yıllarında Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yapılmış iki ayrı binadan oluşmaktadır

*Seçmeli Ders olarak Bilgisayar,Halk Kültürü,Medya Okuryazarlığı ve drama dersleri okutulmaktadır

Okulumuzda bulunan tüm bilgisayarlar internete bağlanarak öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmuşturOkulumuz sahası içerisinde kaplosuz internet erişimi sağlanmaktadır

*IKademe Sınıflarında bulunan TV ve VCD ‘ler ve 2Kademe Sınıflarında bulunan Projeksiyon cihazı ve Diz üstü bilgisayarlar ile öğrencilerimize görsel eğitim ve öğretim verilebilmektedir

*Milli Eğitim Müdürlüğünün planlaması ve Türkiye Tekstil ve Sanayi İşverenleri Sendikasının katkıları ile okulumuza Bilgisayar ve Teknoloji sınıfı açılmıştır

*Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla Fen ve Teknoloji Laboratuarımız mevcuttur

*Okulumuzda kütüphane mevcutturGeliştirilmesine çalışılmaktadır

*Okulumuz Tüm sınıflarında her öğrencinin fazla eşyalarını koyabilmeleri için şahsına ait ,kilitli özel dolapları mevcuttur Çantaları gereksiz eşya taşımadıkları için hafiftir

*2009-2010 Öğretim yılı başlangıcında 6-7 ve 8 sınıf öğrencilerimize SBS Hazırlık kursu verilmektedir

*Okulumuzda sosyal ve kültürel faaliyetlere önem verilmektedirGeçmiş yıllara ait çalışmalarımız sitemizde yayınlanmaktadır

*Her Yıl sonunda yıl içerisindeki çalışmalarımızın ve bazı konularda öğrencilerimizin araştırmalarını sergilediğimiz “YEŞEREN FİLİZLER “dergisini çıkarmaktayızŞuana kadar 6sayısı çıkmıştır

İLETİŞİM

Adres: Hasanoğlan kasabası Elmadağ / ANKARA
Tel: 0(312) 866 10 07
Fax: 0(312) 866 20 89
Email: maresalilkogretim@hotmailcom

http://wwwhasanoglanmaresalcakmakk1 2tr/indexphp

kaynak:hasanoglanmaresalcakmak k12

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com