|
|
Konu Araçları |
antalya, cengiz, finike, ilköğretim, okulu, topel |
Cengiz Topel İlköğretim Okulu Finike Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cengiz Topel İlköğretim Okulu Finike AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Hakkında - Cengiz Topel İlköğretim Okulu Tanıtım - Cengiz Topel İlköğretim Okulu Resimleri - Cengiz Topel İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Finikedeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Cengiz Topel İlköğretim Okulu Antalya Finike İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cengiz Topel İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cengiz Topel İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cengiz Topel İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Cengiz Topel İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / FİNİKE Adı: CENGİZ TOPEL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Cengiz Topel llköğretim Okulu Finike -Antalya Telefon Numarası: 2428551110 Faks Numarası: 2428554591 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|